smokemania.ro
 

Ai Curaj! Ai Carieră! Ai Viitor! - MedialJob


Titlu: Ai Curaj! Ai Carieră! Ai Viitor! - MedialJob
Descriere: MedialJob: Ai Curaj! Ai Carieră! Ai Viitor! | Locuri de muncă în străinătate fără comision și alte taxe.
URL: https://medialjob.ro/

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca

Acest site a fost adaugat in data de 14/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Reprezentant Oriflame -Inscriere Oriflame
Oriflame a pregatit o multime de produse Oriflame la preturi deosebite. Acum avem inscriere Gratuita, profita si tu de aceasta oferta. Websitul reprezentant-orif.com face inscrieri in toata tara. Inscrie-te acum si ai produse la preturi deosebite.

Program pentru ocuparea fortei de munca din mediul rural
Obiectivul proiectuluie este cresterea sanselor de angajare a persoanelor din mediul rural al regiunilor București-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Vest prin participarea la programe de consiliere, informare, mediere. Oferim sprijin si in gasirea unui loc de munca prin organizarea de burse a locurilor de munca, consiliere in vederea initierii unei afaceri, dezvoltarea competentelor profesionale si imbunatatirea capacitatii de ocupare si adaptare in randul tinerilor si somerilor.

managementhr
Oferim servicii de calitate in domeniul Resurselor Umane, administrare de personal si salarizare, ce se adreseaza in principal firmelor mici si mijlocii, care doresc externalizarea acestor servicii

Lavoro night club
Nightclubs agenzia presenta opportunita di lavoro in night club e discoteche per figurante di sala,ballerine,hostess e ragazze che cercano un attivita in Italia

Polara.ro - Resurse Umane
POLARA este o societate specializata in domeniul resurselor umane care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si al Italiei. Oferta Polara cuprinde servicii atat pentru persoanele juridice care sunt in cautare de solutii specifice pentru domeniul resurselor umane, cat si pentru candidatii care sunt in cautarea unui loc de munca.