smokemania.ro
 

Apartamente noi Metalurgiei


Titlu: Apartamente noi Metalurgiei
Descriere: Arena Apartments este noul proiect imobiliar dezvoltat de Media City, in sectorul 4, cartierul Berceni, un ansamblu rezidential cochet, intim si aerisit, adaptat realitatii pietei imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.
URL: http://www.arenaapartments.ro/

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: blocuri noi Berceni, apartamente noi sector 4, ansambluri rezidentiale sector 4

Acest site a fost adaugat in data de 14/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Casa Prahova
Site de prezentare a unei case din judetul Prahova zona superba de vacanta.

Depozit Bucuresti
Amplasarea complexului este in zona podului peste calea ferata de pe soseaua Fundeni, constructiile sunt pe structura metalica cu pardoseala din beton armat si inchidere din tabla, putand fi modulate. In plafon sunt montate luminatoare, inaltimea halelor este intre 5 si 7 metri, beneficiaza de drumuri betonate, acces tir si toate utilitatile necesare.Pretul pentru inchirierea unui depozit este de 3 euro+tva/mp pe luna.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

Imobiliare Timisoara
Begaimobiliare se ocupa cu administrarea tuturor spatiilor de inchiriat ce apartin de firmele componente ale BegaGrup, ai acces la spatii comerciale si industriale, spatii de birouri, apartamente si terenuri apartinand de piata imobiliara din Timisoara si Bucuresti.

imobiliare
Web site-ul imobiliare-particulari.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai o generoasa baza de date formata din mii de anunturi imobiliare provenite de la proprietarii acestora.

1000 Museum Miami Condo
1000 Museum Miami condo downtown Miami, One Thousand Museum condos by Zaha Hadid, will be located at 1000 Biscayne Blvd in Downtown Miami across the street from upcoming Museum Park.