orange.ro
 

Servicii coserit - Vimaldterm.ro


Titlu: Servicii coserit - Vimaldterm.ro
Descriere: Firma SC VIMALDTERM SRL CONSTANTA se ocupa de:Verificari Tehnice periodice, Inlocuit supape de siguranta, Prestatii RSVTI, Coserit, Curatat cazane de apa calda.
URL: http://www.vimaldterm.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: coserit, rsvti, curatat cazane, verificari tehnice periodice, inlocuit supape de siguranta

Acest site a fost adaugat in data de 10/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Policristal transparent terase
Oblonconfort este o firma profesionista ce ofera inchiderea terasei, balconului sau foisorului dumneavoastra prin diverse solutii, cum ar fi folia transparenta pentru terase, rulourile transparente incasetate si neincasetate.

Haine Originale si Parfumuri
Cele mai ieftine preturi la haine : adidas nike puma reebok jordan , coogi , umbro , erima

Instal Impex
Catalog instalatii sanitare. Comercializam obiecte sanitare: sisteme de toalete publice, lavoare, wc-uri, bidee, robineti, bideu digital, boilere termoelectrice, boilere electrice, boilere solare, centrale pe lemne, accesorii sanitare

infiintare PFA Pitesti
Firma noastra este specializata in servicii de consultanta si infiintare Persoane fizice autoziate ( PFA-uri) in Pitesti. Activitate noastra nu se rezuma numai la infiintari pfa cat si la infiinati firme sau alte mentiuni si modificari la ONRC

Detectivi particulari si investigatori privati
Detectiv Art este constituit din investigatori cu experienta indelungata in munca de supraveghere si investigatii. Rezolvam cazuri privind investigatii economice, disparitii de persoane, parasirea caminului conjugal, sustragere de la obligatii banesti sau de plata, furturi sau sustrageri de numerar din sedii de firma de catre angajati etc.