vivacredit.ro
 

Solutii Web Inteligente - SPEEDHUB.eu


Titlu: Solutii Web Inteligente - SPEEDHUB.eu
Descriere: Gazduire Web, Inregistrare Domenii, Servere VPS Linux, Servere VDS Linux si Windows, Certificate SSL. Oferim suport clientilor prin live chat, telefon si sistem tichete.
URL: http://www.speedhub.eu

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: gazduire web, webhosting, inregistrare domeniu, server vps, vps linux, vps windows, certificat ssl

Acest site a fost adaugat in data de 10/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

SERVICI IT - HARDWARE SI SOFTWARE
DEPANARI CALCULATOARE SI LAPTOPURI ,HARDWARE SI SOFTWARE

Sex shop,link sexshop,director link-uri
Promovare in link-uri pe web in director sexshop oferim inscrieri link sexshop si alte magazine, link-uri web pentru firme si companii care doresc inscrieri gratuite pe internet.

Review-uri Televizoare Ieftine
Site cu informatii si pareri despre cele mai noi modele de televizoare. Va asteptam cu review-uri despre ultimele modele de televizoare cu tehnologie Smart, si analizam care sunt cele mai oferte din punct de vedere al raportului calitate-pret.

BlueNote Communications - Dezvoltator si integrator de solutii IT&C
Site-ul este destinat prezentarii companiei BlueNote Communications, dezvoltator si integrator de solutii IT&C.\\r\\n\\r\\nAvand o orientare puternica spre inovatie, compania include in portofoliu: tehnologii de inregistrarea a convorbirilor telefonice, solutii de telecomunicatii industriale, inginerie de retea, distributie de echipamente.

KeySoft - Solutii Software pentru Managementul Afacerii
KeySoft TMS (Total Management System) este un sistem coerent de gestiune si conducere a intreprinderii. Aplicatie modulara si scalabila: ERP (gestiune si contabilitate), CRM (relatii cu clientii), DMS (documente, fluxuri , formulare, scanare, locatii), HR, BI (cashflow, grafice, indicatori, rapoarte), SFA, catalog web. Dexgine este un instrument rapid pentru dezvoltare a aplicatiilor ce au in spate baze de date: KeyBudget, KeyGroupware, KeyInvoice, KeyOftalm, alte aplicatii cu baze de date.