orange.ro
 

Sali Nunti Cluj Napoca


Titlu: Sali Nunti Cluj Napoca
Descriere: Portal cu salile de nunti si evenimente din Cluj Napoca.Sala de nunti sau de evenimente, poti gasi acum usor in Cluj Napoca. Salile de nunta au aparut dupa revolutie ca ciupercile dupa ploaie, dar..... una mai frumoasa decat alta; marete si luxoase ca mirii sa fie atrasi de elganta lor, iar nuntasii sa nu gaseasca niciun cusur in alegerea facuta de miri.
URL: http://www.salinunticlujnapoca.ro

Categorie: turism > regional
Cuvinte cheie: sali nunti cluj, sala nunti cluj, salon nunti si evenimente, sali evenimente, sala evenimente.

Acest site a fost adaugat in data de 03/07/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 4

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

inoras.ro
Ghid de evenimente si noutati din Iasi. Localuri, cinema, teatre si promotiile din orasul Iasi.

Oferte litoral
Oferte pe litoralul romanesc: pensiuni, vile, hoteluri sau apartamente in regim hotelier din Mamaia, Eforie Nord, Saturn, Venus, Neptun-Olimp si celelalte statiuni de la mare!

Ghid Turism
Ghid Turism - o calatorie virtuala spre cele mai interesante obiective turistice din tara si de pe mapamond. Aici gasiti date despre istoria si geografia locurilor vizitate, modalitati de acces, posibilitati de cazare, sfaturi utile pentru calatorie, s.a. Catalog on-line de oferte turistice cu o oferta deosebita de turism din Romania si din strainatate.

informare turistica
portal de informare si publicitate turistica

Vima Mica
Vima Mica,Obiective turistice,Biserica de lemn din secolul al XVII-lea Vima Mica,inscriptie pictata în chirilica,Râul Lapus ,Gospodarie taraneasca Dealul