vivacredit.ro
 

Adoptii copii


Titlu: Adoptii copii
Descriere: #EuAdopt iti ofera detaliile de care ai nevoie in legatura cu adoptiile de copii din Romania; oferim informatii si conditii complete de adoptie a unui copil.
URL: http://www.euadopt.ro

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: adoptii, adoptii copii, adoptie copil

Acest site a fost adaugat in data de 24/04/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Dependente violenta
Asociatia constantin vine in sprijinul celor care au dependente precum alcoolismul, consumul de droguri, depresia, sinucidere, violenta sau tristete.

Centrul Crestin Sibiu – asociatie de caritate
Centrul Crestin Sibiu este o asociatie crestina de caritate, care conduce proiecte sociale menite sa ajute oamenii din judetul Sibiu, precum si sa duca Cuvantul lui Dumnezeu la cei care in nevoie.

ecomagazin.ro
EcoMagazin - Magazin de ecologie dezvoltat prin proiectul EcoSemnal pentru educarea si constientizarea ecologica prin internet. EcoMagazin iti creeaza imaginea de ansamblu a problemelor ecologice.

Salvati Copiii Romania
Salvaţi Copiii România este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, care promovează din 1990 drepturile copilului în România.\\r\\nMisiunea Organizaţiei Salvaţi Copiii România este de a obţine progrese marcante privind modul în care copiii sunt trataţi şi de a produce schimbări imediate şi de durată în viaţa acestora.\\r\\n

PovesteDeCartier
Un site online joc gen mafie