vivacredit.ro
 

Adoptii copii


Titlu: Adoptii copii
Descriere: #EuAdopt iti ofera detaliile de care ai nevoie in legatura cu adoptiile de copii din Romania; oferim informatii si conditii complete de adoptie a unui copil.
URL: http://www.euadopt.ro

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: adoptii, adoptii copii, adoptie copil

Acest site a fost adaugat in data de 24/04/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Asociatia Internationala Award for Young People
Asociatia Internationala Award for Young People a dezvoltat programul pentru tineret Duke of Edinburgh International Award. The Duke of Edinburgh’s International Award este liderul programelor de dezvoltare personală si se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa între 14 si 24 de ani

Centrul Crestin Sibiu – asociatie de caritate
Centrul Crestin Sibiu este o asociatie crestina de caritate, care conduce proiecte sociale menite sa ajute oamenii din judetul Sibiu, precum si sa duca Cuvantul lui Dumnezeu la cei care in nevoie.

Actiunea Romana
Site al Asociatiei Actiunea Romana. Dedicat studierii istoriei romanesti interbelice. Contine cercetari, documente din presa vremii, sinteze.

Asistenta sociala
Înfiinţată în anul 2009 ca persoană juridică de drept privat cu scop nelucrativ, neguvernamentală, Fundaţia pentru Dezvoltarea Serviciilor Sociale (F.D.S.S.).

Antitrafic - Victimele traficului in Europa
Antitrafic.ro este site-ul creat pentru proiectul european \"Victimele traficului in Europa:problematica resortisanților țărilor terțe cofinanțat prin Programul Prevenirea si Combaterea Criminalitatii al Uniunii Europene\"