elefant.ro
 

Ideea Europeană


Titlu: Ideea Europeană
Descriere: Ideea Europeană va oferă o gamă variată de cărți și manuale școlare, romane și volume de beletristică, cărți didactice, dicționare și enciclopedii, precum și titluri din domeniile: dietă și sănătate, psihologie, psihanaliză, politică și paranormal. Sunt disponibile și o serie largă de e-book-uri, CD-uri, audiobook-uri și noutăți din toate domeniile literare.
URL: http://www.ideeaeuropeana.ro/

Categorie: educatie si cultura > literatura
Cuvinte cheie: carte, carti, ebooks, dictionare, enciclopedii, biblioteca, jurnal, roman, manuale

Acest site a fost adaugat in data de 19/04/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

cartilemele
Site-ul www.cartilemele.eu este un proiect personal de atragere a unui numar mare de cititori iubitori de carte , prin punerea la dispozitie a cartilor proprietate personala. Acesta este un proiect destinat iubitorilor de lectura ,ca si mine, ce se desfasoara exclusiv pe internet si care ofera carti pe care le-am citit.

Buy Toys Online at Wantgreattoys.com
Want Great Toys is an online toy store. We sell children\'s toys, games, puzzles, art and craft, novelties, teddy bears, gifts,diamonds, gemstones, silver, gold, pearls, platinum, moissanite,necklaces, rings, bracelets, charms, brooches, pins and much more

Citate
O culegere de citate celebre, maxime si cugetari, poezii si mesaje de dragoste.

Elibrarie.net
Libraria virtuala cu cele mai noi carti: limbi straine, computere, drept, manuale, carti scolare, economie, carti pentru copii, beletristica.

Blog despre George Martin
Descopera-l pe George Martin prin informatiile despre viata sa, prezentari ale cartilor sale si editurile care le comercializeaza.