elefant.ro
 

Meditatii romana Bucuresti


Titlu: Meditatii romana Bucuresti
Descriere: Oferim meditatii romana Bucuresti pentru elevii de clasele 1-8, precum si elevilor de clasele a 12-a care se pregatesc pentru sustinerea admiterii la Academia de Politie si la Facultatea de Drept! Profesoara de cultura civica si absolventa a Facultatilor de Istorie si Drept din cadrul Universitatii de Stat, Bucuresti, consider ca pot aduce la un nivel satisfacator orice elev prin sedinte de meditatii romana. Veti sesiza astfel o imbunatatire vizibila a performantelor scolare ale copilului dvs.
URL: http://www.meditatii-orice.ro/meditatii-romana-2/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: meditatii romana, meditatii romana bucuresti, meditatii orice materie

Acest site a fost adaugat in data de 26/03/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Softuri Educationale
Shop online virtual care si-a propus sa comercializeze softuri educationale in limba romana si carti pentru copii, documentare BBC & Discovery, filme diverse si teatru iar pentru orice varsta jocuri si echipamente pentru dotarea laboratoarelor scolare

HR Vocational School Congress
HR Vocational School Congress este primul eveniment profesional pentru practicienii de resurse umane, training, formare, dezvoltare si pentru toti cei dedicati People Managementului din sectorul public si din cel privat.

Ustensile de bar
Baracademy.ro va ofera o gama larga de ustensile pentru bar: cutite pentru bar, linguri pentru bar, shaker-uri, dopuri cu picurator, accesorii barista, etc

Cursuri crestine online gratuite
Credinta crestina pe intelesul tuturor: Ecrestin elearning iti ofera o gama de cursuri crestine online care te pot ajuta sa faci un prim pas pentru a intelege si a trai credinta crestina. Ele au la baza cea mai veche si citita carte din lume: Biblia sau Sfanta Scriptura.

Bac 2010
Bac 2010 - Informatii,programa,calendar,subiecte,rezolvari