watchshop.ro
 

CityDent - Clinica Stomatologica de Elita Bucuresti


Titlu: CityDent - Clinica Stomatologica de Elita Bucuresti
Descriere: CityDent este in acest moment unul dintre cele mai moderne cabinete stomatologice. Grija si atentia de care veti beneficia in clinica noastra vor fi personalizate pentru a va satisface nevoile si asteptarile personale.
URL: http://citydent.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: stomatologie, clinica dentara, clinica stomatologica

Acest site a fost adaugat in data de 23/03/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Dieta Daneza - Dieta de 13 zile
Dieta daneza promite rezultate spectaculoase, intr-un minim interval de timp, asa cum nu multe cure de slabire reusesc s-o faca. Spre deosebire de alte programe alimentare de slabit rapide, iti poate transforma aspectul fizic general, dupa numai 13 zile de restrictii.

Tratamente naturiste
Suferi de diabet? Tratamente naturiste noninvazive cu rata de succes 90%. \\r\\nAi diabet in stare avansata, suferi de probleme cu inima sau cu ficatul? Singurul cabinet acreditat de medicina alternativa din Ploiesti, iti ofera consultatie si scheme de tratament personalizate, prin nutritie, biorezonanta, reiki.\\r\\nLa 5 sedinte de tratament a 6-a este gratuita. Pentru programari:0751103120.

Vindecare Reconectiva
Vindecarea Reconectiva este o cale de vindecare a carei eficienta a fost demonstrata, in repetate randuri, de exceptionale rezultate obtinute in practica. Metoda este promovata in Romania de catre Andra Ivanov.

Tratament pentru sanatate
A sosit momentul sa aveti parte de cele mai bune experiente medicale, de calitate superioara si de o echipa care sa pretuiasca intotdeauna ssnstatea si confortul dumneavoastra. Copyright Giadent.ro - Toate drepturile rezervate. Echipa Centrului de Medicina Dentara Giadent, o echipa tanara de medici specializati pe toate domeniile stomatologiei, va propune o colaborare care sa va ofere satisfactie, siguranta si un tratament special, de fiecare data.

Clinica Oftalmologica OpticLine Alba Iulia
Clinica Oftalmologica OpticLine Alba Iulia, ofera consult oftalmologic, operatie cataracta,investigatii si tratamente chirurgicale oftalmologice echipament ultramodern si optica medicala Zeiss.