watchshop.ro
 

Sport For All Covasna


Titlu: Sport For All Covasna
Descriere: In 2013 - anul infiintarii noastre, sase tineri, ca membrii fondatori am indraznit sa visam ceva maret pentru orasul nostru. Orasul Covasna fiind mai putin dezvoltat in domeniul sportului am propus ca in limita propriilor puteri, respectiv a pregatirii noastre sa schimbam mentalitatea locuitorilor orasului indrumandu-i spre sport. De aici am pornit ideea de a infiinta o asociatie bazata pe Sport Pentru Toti - de unde vine si numele pe o limba universala \"Sport For All\".
URL: http://www.sport4allcv.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: sport for all covasna, asociatie sportiva, club sportiv, fotbal covasna

Acest site a fost adaugat in data de 22/03/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

AntrenorFitnessBucuresti.ro - Iulian Dinu
Miscarea inseamna sanatate, acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie. O meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Ca atare, pentru a ma specializa, in prezent urmez cursurile facultatii de Educatie Fizica si Sport, specializarea kinetoterapie si motricitate speciala.

Federatia de Fotbal Valah Romania
Este un joc de echipa ce consta in inscrierea unui gol, prin pozitionarea executantului, de regula, cu spatele la poarta adversa. In scopul stimularii cresterii calitatii spectacolului, echipa(ele) care nu inscrie(u), fiecare, cel putin 5 goluri vor fi sanctionate, conform regulamentului competitiei respective.

Bursa Pariuri
Site care ofera predictii pariuri fotbal,pronosticuri pariuri,stiri fotbal, ponturi pariuri, strategii pariuri. Pariurile zilei trebuie tranzactionate dupa strategia noastra care pe termen lung aduce profit in materie de pariuri.

LookTv Live
Look TV si Transilvania LIVE sunt televiziunile care vor transmite in sistem pay-tv cu ajutorul UPC , campionatul de fotbal din Liga 1 pentru urmatoarele 5 sezoane. Site actualizat cu informatii despre Liga 1.

Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo
Lionel Messi s and Cristiano Ronaldo s 2013 all goals,top leagues from Europe, UCL and Europa League results, fixtures, livescore, World Cup 2014