orange.ro
 

Sport For All Covasna


Titlu: Sport For All Covasna
Descriere: In 2013 - anul infiintarii noastre, sase tineri, ca membrii fondatori am indraznit sa visam ceva maret pentru orasul nostru. Orasul Covasna fiind mai putin dezvoltat in domeniul sportului am propus ca in limita propriilor puteri, respectiv a pregatirii noastre sa schimbam mentalitatea locuitorilor orasului indrumandu-i spre sport. De aici am pornit ideea de a infiinta o asociatie bazata pe Sport Pentru Toti - de unde vine si numele pe o limba universala \"Sport For All\".
URL: http://www.sport4allcv.ro

Categorie: timp liber > sport
Cuvinte cheie: sport for all covasna, asociatie sportiva, club sportiv, fotbal covasna

Acest site a fost adaugat in data de 22/03/2017

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Biciclete si componente
Biciclete , Ideal , shimano , frane , frana ,mansoane , furca , ghidon , terrabike, bike

Magazin Airsoft Bucuresti - Airsoft-Pro.ro
Airsoft-Pro.ro - magazin de arme pentru airsoft, accesorii,\\r\\nechipament militar, electrosocuri, consumabile si intretinere airsoft,\\r\\npiese de schimb airsoft. Magazin online de replici arme airsoft cu livrare in toata Romania.

Atd Biliard - mese,tacuri,accesorii - Pool,Snooker
Magazin specializat articole sport si jocuri distractive pentru copii - mese de tenis,air hockey,fotbal mecanic,mese de biliard / B.dul Banu Manta Nr.26 Sect.1 Bucuresti./0722.350.735 , 021 311.23.17 , www.atd-biliard.ro este o adresa utila pentru TINE...

Pariuri sportive - Rezultate,Statistici,Cote,Scoruri Live, Pariuri
Pariuri sportive, live score, clasamente, statistici, comparati cote,forum pariuri sportive , stiri din sport, poker online, casino online

Get All Ball
Un blog care aduce tot ce e mai interesant despre baschet. Ai ocazia sa citesti si sa vizionezi filmelete despre cele mai tari meciuri de baschet, din orice liga a lumii. Puteti invata si foarte multe lucruri noi despre baschet, tehnicile de joc ale baschetului, regulile baschetului si multe altele. Vizitati acest blog si veti gasi baschetul cu mult caracter si personalitate.