vivacredit.ro
 

mobilpay plati cu telefonul mobil


Titlu: mobilpay plati cu telefonul mobil
Descriere: mobilpay.ro va permite sa integrati in serviciul dumneavoastra on-line micro plati cu telefonul mobil prin sms cu valoare adaugata.\\r\\noferim valori de 3,4,5,6,7,8,9,10,15,20Euro cu comision fix pe tranzactie in retelele (orange/vodafone/cosmote). nu exista costuri suplimentare de nici un fel. serviciul se implementeaza usor doar accesand www.mobilpay.ro unde aveti acces la toata documentatia.
URL: http://www.mobilpay.ro

Categorie: diverse > GSM SMS
Cuvinte cheie: plati, sms, micro plati, profit, vodafone, orang, cosmote,

Acest site a fost adaugat in data de 11/09/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Decodare iphone
Decodare iphone sau jailbreak iphone direct de la tine de acasa cu ajutorul computerului tau si a unui soft care iti va decodeaza iphone-ul in mai putin de 5 min.Poti debloca orice fel de iphone de pe piata chiar si iphone 4 pana la versiunea 4.3.3.

Symbian&Snartphones
Everything about Symbian and Smartphones! Free aplications!

Luratelefonia - telefoane mobile
Acum poti cumpara telefoane mobile noi si ieftine, telefoane dual sim, noi cu garantie 1 an de zile, telefoane gsm cu touchscreen, telefoane mobile cu mp3 plauyer, telefoane mobile cu radio si TV incorporat. Cumpara acum telefoane mobile si beneficiezi de livrare GRATUITA oriunde in Romania.

BlueVoice - inregistrare convorbiri telefonice
Site-ul este destinat prezentarii sistemului de inregistrare a convorbirilor telefonice si a comunicatiilor radio BlueVoice, implementat cu succes in numeroase dispecerate, call centere si institutii financiare.\\r\\n\\r\\nBlueVoice este o solutie profesionala dezvoltata de BlueNote Communications pentru stocarea si analizarea apelurilor telefonice si radio, bazata pe un hardware specific si disponibila printr-o interfata web.

Telefoane mobile ro
Portal dedicat telefoanelor si telefoniei mobile, ce ofera stiri de ultima ora din domeniul comunicatiilor si terminalelor GSM.