watchshop.ro
 

Roman24 Online TV


Titlu: Roman24 Online TV
Descriere: Roman24 Online este, așa cum spune și numele, o televiziune dedicată exclusiv mediului online. Emitem pe www.roman24.ro. Roman24 Online este televiziunea ce poate fi accesată de orice persoana care are acces la internet, de pe telefon, tableta, PC. Roman24 Online ofera posibilitatea și celor care locuiesc în străinătate să vadă ceea ce se întâmplă, zi de zi, în judetul, orașul lor natal.
URL: http://roman24.ro

Categorie: diverse > stiri si massmedia
Cuvinte cheie: interviuri, emisiuni, divertisment, talk-show, mica publicitate

Acest site a fost adaugat in data de 17/01/2017

Voturi luna acasta : 6

Voturi total : 109

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

HALLEWOOD
Acesta este un site de umor fin, satira si pamflete, al carui continut este generat de evenimentele ce se desfășoară pe plaiurile mioritice, dar nu numai si care pot fi transformate cu succes în scenarii de filme SF sau cărți după care să se toarne filme SF. Orice asemănare a personajelor de pe acest site cu persoane din lumea reală este pur întâmplătoare și nimeni nu ar trebui să se simtă lezat de informațiile apărute pe acest site, ele nefiind veridice.

Stiri Virale
Un site concret cu informatii de interes public cu cele mai actuale stiri virale, mondene, cancan si de ultima ora. <a href=\"http://stirivirale.net\">Stiri</a>

interesulpublic.ro
Interesul Public - Ziar National - Informatie pe milimetru patrat.

Stiri Online
Aici ai acces la ultimele stiri din tara si strainatate dintr-o variata gama de domenii. Pentru ca tu sa fii la curent cu cele mai noi stiri aparute din domeniile care te intereseaza. Sport, Divertisment, Politica, Lifestyle, Gatit, etc. Toate domeniile pentru toata lumea. stiriazionline.com va sta la dispozitie cu stiri nationale si internationale actualizate la zi, ca tu sa fii la curent cu cele mai noi stiri.

HotNews.ro
HotNews.ro - Citeste doar ceea ce merita. Stiri, comentarii, analize, difuzate non-stop, in format text, audio, video, foto.