orange.ro
 

Catalog de prezentare experti contabili


Titlu: Catalog de prezentare experti contabili
Descriere: Singurul catalog de prezentare dedicat expertilor contabili, si societatilor de contabilitate din Romania. Portalul pune la dispozitia utilizatorilor : dictionar economic, cursuri online de perfectionare, formulare si programe de contabilitate, resurse legislative, carti de economie, sectiune de stiri, curs valutar, planul general de conturi, codul CAEN, informatii despre CECCAR si lista poate continua! Te asteptam cu drag pe site, sa vezi diferenta!
URL: http://www.contabilizat.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: expert contabil, consultanta, servicii de audit, legislatie, cafr, ceccar,

Acest site a fost adaugat in data de 10/09/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vase de expansiune pentru instalatie incalzire
Dolinex Piatra Neamt - Vase de expansiune pentru instalatie incalzire, furnizor de materiale si solutii de instalatii termice si sanitare de inalta calitate.

pomi fructiferi altoiti, arbusti fructiferi, stoloni de capsuni
PEPINIERELE HIDA comercializeaza: meri, peri, pruni, cireși, vișini, caiși, piersici, gutui. Pomi sunt altoiți pe diferiți portaltoi. Avem arbuști fructiferi: zmeur, mur, coacăz negru, coacăz roșu, agriș și afin. În fiecare an, producem și distribuim, stoloni de căpșuni din cele mai bune soiuri . Va oferim trandafiri. O ECHIPĂ DE SPECIALIȘTI VĂ STĂ LA DISPOZIȚIE.

Daikin Emura
Daikin Emura este primul aparat de aer conditionat proiectat in Europa pentru Europa, cu un design elegant, functionare silentioasa si eficienta energetica, asigura nivelul optim de confort in orice sezon.

flexografie
Productie ambalaje flexibile tiparite flexografic in 1-8 culori,pe folii livrate in rola sau debitate in punga.Productie pahare din carton.Importator unic de etichete metalice in relief autoadezive.Importator unic de cutii din carton cu capac transparent.Importator unic de carton absorbant destinat productiei de odorizanti auto.

Centrale cu peleti
Website-ul nostru prezinta solutii si produse din categoria panouri solare, pompe de caldura, centrale cu peleti, casa verde. Gama larga de sisteme de incalzire: panouri solare, pompe de caldura, boilere termoelectrice, centrale termice, aer conditionat si turbine eoliene.