orange.ro
 

Catalog de prezentare experti contabili


Titlu: Catalog de prezentare experti contabili
Descriere: Singurul catalog de prezentare dedicat expertilor contabili, si societatilor de contabilitate din Romania. Portalul pune la dispozitia utilizatorilor : dictionar economic, cursuri online de perfectionare, formulare si programe de contabilitate, resurse legislative, carti de economie, sectiune de stiri, curs valutar, planul general de conturi, codul CAEN, informatii despre CECCAR si lista poate continua! Te asteptam cu drag pe site, sa vezi diferenta!
URL: http://www.contabilizat.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: expert contabil, consultanta, servicii de audit, legislatie, cafr, ceccar,

Acest site a fost adaugat in data de 10/09/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Umitemp Etalonari
Societatea a fost infiintata in anul 2006 avand ca obiect principal de activitate: activitatile tehnice de testare si masurare. Realizam harti de temperatura si umiditate în conformitate cu cerintele ordinului ministrului sanatatii nr.1983/2008 ( mapari higrotermice) pentru depozite de medicamente sau pentru depozite alimentare, incaperi cu destinatii speciale,laboratoare,etc.\\r\\n\\r\\n

Filmari evenimente Iasi si alte localitati!
Filmari si fotografii profesionale pentru orice tip de eveniment: nunta, botez, petreceri private..., in Iasi si nu numai. Pentru filmare folosim o camera video profesionala de televiziune Sony FX1 3CCD, iar pentru fotografie un aparat foto SLR Nikon D90 cu diverse obiective si blitz SB 800.

Automate de cafea Saeco
Automate cafea Saeco, Expresoare Saeco, Service Expresoare Saeco. Va oferim gama completa de automate / expresoare de cafea profesionale Saeco si toate accesoriile si consumabilele Saeco pe raza judetului Iasi si in Moldova.

APARATE AER CONDITIONAT PLATINIUM
APARATE AER CONDITIONAT PLATINIUM. Aparatele de aer conditionat oferite de noi nu iti asigura numai un confort deosebit, inseamna aer curat adica sanatate, consumuri energetice reduse, mai putin praf adica curatenie, o necesitate nu un lux.

Stingatoare Bacau
,,Stingatoare GSC’’ Bacau comercializeaza : Stingatoare presurizate portabile si transportabile cu pulbere, spuma mecanica si CO2; pichete si cutii hidrant; accesorii PSI (furtunuri, racorduri, tevi de refulare) precum si piese de schimb pentru stingatoare de incendiu . Tel. : 0744 658.017 Fax. : 0234 582.429 Web: www.stingatoarebacau.ro sau www.gsc-consulting.ro e-mail : gsc.selvir@yahoo.com .