smokemania.ro
 

Catalog de prezentare experti contabili


Titlu: Catalog de prezentare experti contabili
Descriere: Singurul catalog de prezentare dedicat expertilor contabili, si societatilor de contabilitate din Romania. Portalul pune la dispozitia utilizatorilor : dictionar economic, cursuri online de perfectionare, formulare si programe de contabilitate, resurse legislative, carti de economie, sectiune de stiri, curs valutar, planul general de conturi, codul CAEN, informatii despre CECCAR si lista poate continua! Te asteptam cu drag pe site, sa vezi diferenta!
URL: http://www.contabilizat.ro/

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: expert contabil, consultanta, servicii de audit, legislatie, cafr, ceccar,

Acest site a fost adaugat in data de 10/09/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Firma contabilitate | firma de contabilitate
Contabili de incredere, pe care te poti baza. Servicii contabile excelente. Totul la firma ta de contabilitate.

Firma contabilitate Bucuresti
Gen personal - firma contabilitate Bucuresti - realizeaza o gama variata de servicii : contabilitate, resurse umane, administrare personal, protectia muncii, securitate si sanatate in munca, psi, situatii de urgenta, contabilitate, infiintari societati comerciale

Calcul Tarife RCA
Calculati cat costa cea mai ieftina asigurare RCA in 3 pasi. Comparati tarifele si alegeti cea mai convenabila asigurare.

Revizii Termopane Cluj - BPGrup-Termopane.ro
BP Grup Termopane realizeaza reparatii de termopane, revizii de termopane si instalatii de termopane in Cluj Napoca si in zonele adiacente orasului. Daca ai nevoie de o revizie pentru usi din termopan sau geamuri de termopan, apeleaza cu incredere la compania Clujeana BP Grup Termopane.

Automatizari statii de betoane
Oferim solutii de automatizari statii de betoane. Firma noastra este specializata in constructia de statii de betoane. Pe langa asta Pro Soft este distribuitor autorizat de echipamente industriale si utilaje de constructii.