elefant.ro
 

ANUP International


Titlu: ANUP International
Descriere: ANUP-Internațional este o organizație înființată în anul 2006, având ca obiect de activitate educația adulților la nivel european și internațional, atât în domeniul formării profesionale, cât și în cel al dezvoltării personale a adulților.
URL: http://www.anupinternational-dalles.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: educatia adultilor, educatie, formare profesionala, dezvoltare personala, programe europene

Acest site a fost adaugat in data de 27/11/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Test de inteligenta
Cauta si incearca teste si jocuri de inteligenta impreuna cu prietenii tai. Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul nostru.

Start la Mate - teste online de matematica pentru clasa 1
Pe Start la Mate punem la dispozitia copilului tau doua teste saptamanale, a cate 10 probleme grila, pe parcursul celor doua semestre scolare, inclusiv pe perioada vacantelor din timpul anului scolar. Am creat Start la Mate pentru a consolida si imbunatati cunostintele de matematica dobandite in clasa, printr-o platforma educationala online sub forma de concurs. Te asteptam pe Start la Mate !

Scoala de Aviatie Civila,Aviatie,Scoala de Stewardese,Scoala de Aviatie
Scoala de aviatie civila Bucuresti - Scoala de Stewardese - Scoala de Zbor - Special Air Services este unul dintre leaderii scolilor de aviatie din Romania.

Activitati gradinita si after-school
La gradinita si after-school Arlechino oferim un mediu educational relaxant in paralel cu activitati optionale menite sa stimuleze cunoasterea celor mici. La Arlechino dispuneti de cadre didactice competente, dotari de cea mai buna calitate si gradinita cu program prelungit.

Gradinita particulara Rainbow Kids
Gradinita particulara localizata ultracentral in Bucuresti Sector 5 zona parcului Izvor, Cotroceni. Vezi imagini si localizarea pe harta cat si si programul alaturi de informatii despre metodele moderne de predare.