elefant.ro
 

Hotel Rao


Titlu: Hotel Rao
Descriere: Hotelul nostru ofera conditii de cazare la nivel de 3 stele ! Camerele au wifi, minibar, tv si o atmosfera relaxanta, odihnitoare! Restaurantul are capacitatea de 250 de locuri,este locul ideal pentru organizarea evenimentelor dumneavoastra:nunti, botezuri, conferinte,etc.
URL: http://www.hotelrao.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: cazare cluj, hotel cluj

Acest site a fost adaugat in data de 18/11/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiunea Roua Maramures
In inima Maramuresului istoric, inconjurata de locurile in care traditiile fac parte din viata de zi cu zi, se afla Pensiunea Roua. Situata la 5 kilometri de Sighetu Marmatiei, reprezinta un loc ideal pentru a va petrece vacantele, in liniste, comfort, intmitate si... mancaruri traditionale.

Cazare Baia Mare
Veti putea gasi pe acest site toate informatiile necesare fiecarui turist, precum: Cazare Baia Mare, Oferte de cazare pensiuni, vile Baia Mare si hoteluri Baia Mare. Obiective turistice, descriere, harta, galerie foto si informatii utile Baia Mare.

infomontan.ro
Ghid Montan Bucegi - cazare, rezervari on-line, stiri, meteo, video live Sinaia - Predeal, trasee montane, harti, salvamont

Pensiunea Mason’s * * *
Pensiunea Mason’s * * * Totul la noi este pe tipic italian incepand cu cazarea si terminand cu ce inseamna bucatarie, deserturi facute in casa de bucatar, pizzaiol italian. Cazare, pizzerie spaghetterie, Antichi Sapori… www.pensiuneamasons.ro

Popas Cucorani - Cazare in Botosani
Cazare in Botosani, la Cucorani. Popas Cucorani - reprezinta locul ideal pentru familie si prieteni, un loc unic, completat cu servicii de inalta calitate si dotari numeroase, cu personal calificat.