elefant.ro
 

Drivers Permit


Titlu: Drivers Permit
Descriere: Drivers Permit - We offer Online Driver Education course that teaches strategies for safe driving and contains state-specific rules and regulations that are necessary in order to qualify for your drivers permit.
URL: http://www.drivereducation-online.com

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 09/09/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cursuri Resurse Umane
EUROCOR este filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta (ESCC) cu sediul central in Olanda. Si in Romania peste 180.000 de persoane au invatat o limba straina sau si-au dezvoltat cariera alaturi de noi. www.cursuri-resurse-umane.ro.

CURSURI DE COAFOR, COSMETICA, MACHIAJ, MANICHIURA, MASAJ
Elite Academy a reunit o echipă de profesionişti cu experienţă practică de peste 10 ani. Ne menţinem un nivel înalt al pregătirii profesionale, participând la cursuri şi conferinţe în domeniul nostru de activitate. Totul ca tu să devii un adevărat profesionist. Fiecare membru al echipei este pregătit şi specializat într-o anumită ramură de predare, pentru a putea oferi, ca echipă, cursuri de cea mai bună calitate!

Psihopedagogie speciala
Sinteze titularizare, definitivat, gradul II in invatamant la Psihopedagogie speciala, Consiliere psihopedagogica, Terapie educationala complexa si integrata, Pedagogie, Psihologie

Jocuri de inteligenta
Dezvoltati inteligenta prin intermediul jocurilor. Incearca jocurile noastre de inteligenta online sau descarca-le si joaca-le impreuna cu prietenii tai.

twinkykindergarten.ro
Gradinita Twinky Kindergarten are ca obiective:- imbogatirea cunostintelor copiilor; dezvoltarea capacitatii copilului de a socializa;- descoperirea de catre fiecare copil a propriei identitati si formarea unei imagini pozitive de sine;