elefant.ro
 

Mediator de penal


Titlu: Mediator de penal
Descriere: ,,Mediere infractiuni Bucuresti. Impacare dosar penal. Birou de Mediator mediere penala.,,
URL: http://anndrei.ro/

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Penal

Acest site a fost adaugat in data de 05/10/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Peste 1000 de intrebari noi in chestionare auto
Cele mai bune teste auto de pe internet se gasesc fara doar si poate pe site-ul Teste DRPCIV, unde sunt publicate 50 de chestionare auto predefinite, similare celor care vor fi la examenul scris pentru obtinerea permisului auto categoria B. Chestionarele acopera toata legislatia si va ajuta sa va testati si sa va fixati cunostintele prin intremediul a peste 1000 de intrebari si raspunsuri.

Infiintare firme
Societate de avocatura specializata in drept comercial si proprietate intelectuala ofera servicii pentru: infiintare firme, cesiune parti sociale, deschidere puncte de lucru, schimbare sediu social, gazduire sediu social, obtinere avize/autorizatii, inregistrare marci la osim si monitorizare marci.

Cabinet Avocatura George Teodorescu
Cabinet de avocatura specializat in drept civil ofera consultanta si asigura reprezentare clientilor sai in domeniile: dreptul familiei, drept contencios administrativ, fiscal, fond funciar, clauze, abuzive, banci, cedo, contracte, proprietate intelectuala, drepturi autor, marci, inregistrate.

Avocat Bucuresti
De 10 ani, cabinetul nostru isi desfasoara activitatea de avocatura in Bucuresti, avocatii nostri avand o vasta experienta in domeniul dreptului penal, civil, comercial, dreptul muncii si dreptul afacerilor. Cabinetul de avocat din Bucuresti se bucura de o buna reputatie in randul clientilor pentru profesionalismul, seriozitatea si celeritatea de care da dovada.

Noua Lege a Contenciosului Administrativ
Noua Lege a Contenciosului Administrativ este o lucrare care nu va pune textul de lege in brate si va lasa sa va descurcati singur in interpretarea acestuia! Este un instrument de lucru care va dezvaluie amanuntit pasii pentru obtinerea unui rezultat favorabil cauzei dvs. intr-un litigiu ce tine de contencios administrativ.