elefant.ro
 

Canisa Westie si Ciobanesc German linie de lucru


Titlu: Canisa Westie si Ciobanesc German linie de lucru
Descriere: Suntem o canisa mica, crescatori si iubitori de West Highland Terrier si Ciobanesti Germani linie de lucru. Detinem 3 fetite westie si doi ciobanesti germani, mascul si femela, exemplare deosebite cu Pedigree tip A. Sunt doua rase minunate de care cu siguranta o sa va indragostiti.
URL: http://www.bringslovekennel.ro

Categorie: diverse > animale
Cuvinte cheie: canisa westie, ciobanesc german

Acest site a fost adaugat in data de 28/09/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Pensiune Caini Bucuresti, Pensiune Pisici Bucuresti
Concediu fara batai de cap ? Ce faceti daca nu aveti cum sa luati cainele cu dvs. pe perioada concediului? Sau sunteti plecat cateva zile din oras, si nu aveti cui sa dati cainele in grija?

Copoi ardelenesc
Site al canisei de vanatoare \"de Vatra-Dornei\"

Title of your site
Quail hatching eggs Want to be selected cautiously. They could represent source of assorted quail rarely farms which strain good for you fecund stock breeder or could be found out topically in your region or found out enrolled in an online shop.

Medalioane personalizate pentru animale
Site-ul www.medalioane.ro este realizat de firma GIFTSHOP INTERNATIONAL SRL, Inregistrată la Registrul Comerţului cu J40-6032-2006, RO18572960 , EORI 000012530 , fiind autorizaţi de a efectua comerţ prin intermediul internetului.  Firma noastră este specializată în producţia si comercializarea de medalioane şi de zgărzi personalizate în România, în prezent deţinem peste 15.000 de medalioane în stoc în tară şi peste 500.000 în Statele Unite ale Americii.

secret saturdays games
secret saturdays games and a lots of other games are on this site. have fun with us.