elefant.ro
 

Afterschool sector 2 Bucuresti


Titlu: Afterschool sector 2 Bucuresti
Descriere: Pache EduCenter este un afterschool situat in sector 2 Bucuresti, nou infiintat, avand ca scop pregatirea copiilor pentru trecerea spre clasele gimnaziale. Aici vor gasi sprijin in efectuarea temelor, isi vor imbogati cultura generala si cunoasterea limbilor straine.
URL: http://www.pache-educenter.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: afterschool sector 2 bucuresti

Acest site a fost adaugat in data de 04/09/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Libraria Delfin
Librariadelfin.ro se numără printre primele site-uri ce pun la dispoziția publicului o gamă completă de materiale didactice necesare pe tot parcursul învățământului preuniversitar: auxiliare și cărți școlare, cărți beletristica, rechizite. Totodată, Libraria Delfin asigură o paletă variată de produse de papetarie si birotica. Toate acestea la preţuri de promoţie.

Lucrari de licenta
Executam lucrari de licenta la comanda. Bibliografia folosita este actuala, iar preturile sunt extrem de mici. Alege sa colaborezi cu noi si vei beneficia de o lucrare de diploma caracterizata mai intai de toate prin originalitate.

Detectivi Particulari Confident
Scoala de Detectivi Particulari Confident - Curs de specializare detectiv particular Bucuresti SDDP CONFIDENT 0722.399.302

Aura Christi - poet, romancier, eseist
Carti de poezie: De partea cealalta a umbrei, 1993; Împotriva Mea, 1995; Ceremonia Orbirii, 1996; Valea\\r\\nRegilor, 1996; Nu ma atinge, 1997, 1999; Ultimul zid, 1999; Crini Imperiali, 1999; Elegii Nordice, 2002; Cartea \\r\\nademenirii, 2003; Ochiul devorator, 2004; Arhitectura noptii, 2008; Gradini austere, 2010.

SprachZentrum
SprachZentrum.ro - Centrul de Germană Gutenberg - oferă cursuri de limba germană pentru tineri și adulți, în Cluj-Napoca și în mediul online.