vivacredit.ro
 

Cabinet de Avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti


Titlu: Cabinet de Avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti
Descriere: Cabinet de avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti ofera asistenta si reprezentare pentru persoane fizice/juridice in materia dreptului civil, penal,comercial,dreptul muncii,divorturi, mosteniri,recuperari creante,falimente,asigurari, amenzi.Rapiditate si profesionalism.Tel:0735881343. www.servicii-juridice.ro
URL: http://www.servicii-juridice.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Avocat Bucuresti, avocat online, avocat civil, avocat penal, avocat comercial, avocat divort

Acest site a fost adaugat in data de 21/08/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Avocatiale - asistenta, consultanta si reprezentare juridica
Cabinetul de avocatura isi desfasoara activitatea in Bucuresti, este format din avocati membri ai Baroului Bucuresti si asigura asistenta, consultanta si reprezentare juridica in fata instantelelor judecatoresti de orice grad, in orice probleme legate de: proprietate intelectuala, drept comercial, dreptul mediului, drept civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ, drept financiar fiscal, s.a.

Avocat drept fiscal Bucuresti
Cabinet avocat Andrei Elena are experienta in contencios administrativ si va poate reprezenta in instanta. Daca vreti sa depuneti o contestatie impotriva actelor de control fiscal este bine sa consultati un avocat bun. Avocat Elena Andrei va poate ajuta cu consultanta fiscala si cu actiune in contencios administrativ si va poate asista juridic in drept fiscal la instante din Bucuresti.

Avocat Tiberiu Emil Radu
Ne propunem dezvoltarea permanenta a metodelor si tehnicilor de realizare a serviciilor de asistenta juridica, concomitent cu imbunatatirea activitatilor conexe profesiei de avocat, venind in intampinarea tuturor necesitatilor clientilor.

Traduceri legalizate
Euroconcept Translations vă oferă servicii de traduceri autorizate şi legalizate în peste 30 de limbi din domeniile juridic, tehnic, economic, beletristic, medical, etc., precum şi interpretariat la preţuri competitive.

conta.ro
Conta.ro - 100% contabilitate Noutati Legislative. Programe de contabilitate. Revista presei. Forum contabil. Director firme contabilitate. Anunturi angajare. Noutati contabile, economice.