vivacredit.ro
 

Cabinet de Avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti


Titlu: Cabinet de Avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti
Descriere: Cabinet de avocat Dobre Alina Cassandra Bucuresti ofera asistenta si reprezentare pentru persoane fizice/juridice in materia dreptului civil, penal,comercial,dreptul muncii,divorturi, mosteniri,recuperari creante,falimente,asigurari, amenzi.Rapiditate si profesionalism.Tel:0735881343. www.servicii-juridice.ro
URL: http://www.servicii-juridice.ro

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Avocat Bucuresti, avocat online, avocat civil, avocat penal, avocat comercial, avocat divort

Acest site a fost adaugat in data de 21/08/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet Avocat Brasov - Avocat Penal Civil - Consultanta Juridica
Cabinet Avocat Brasov va ofera servicii de consultanta juridica. Daca aveti nevoie de un avocat penal sau un avocat civil apelati la Avocat Ardelean Sorin!

Avocat Iasi Marius Todeanca
Cabinetul de avocat Marius Todeanca are experienta practica de consultanta juridica penala, comerciala si civila, cat si de asistenta si reprezentare a clientilor la instantele judecatoresti competente.

Obtinere Cetatenie Romana
Societate de avocatura specializata in solutionarea dosarelor de cetatenie va poate sprijini in procesul de obtinere a cetateniei romane, redobandirea cetateniei romane,renuntarea la cetatenia romana,rezidenta in Romania si obtinerea permisului de munca in Romania.

Infiintare firme
Societate de avocatura specializata in drept comercial si proprietate intelectuala ofera servicii pentru: infiintare firme, cesiune parti sociale, deschidere puncte de lucru, schimbare sediu social, gazduire sediu social, obtinere avize/autorizatii, inregistrare marci la osim si monitorizare marci.

Certificare ISO TS 9001 - Managementul Calitatii - Dekra Certifi
Certificare ISO TS 9001 oferit de Dekra Romania sunt cele mai eficiente. Managementul Calitatii reprezinta un serviciu esential in organizatia dumneavoastra