orange.ro
 

S.C ROSMARIN S.R.L


Titlu: S.C ROSMARIN S.R.L
Descriere: S.C ROSMARIN S.R.L
URL: http://scrosmarin.tr.gg/

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: SECOND-HAND

Acest site a fost adaugat in data de 05/09/2008

Voturi luna acasta : 30

Voturi total : 1979

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchirieri masini cluj
Vrei sa ai partea de cele mai bune servicii de inchirieri masini Cluj? Apeleaza la o firma care nu are preturile practicate de marile firme din industrie. Masinile sunt dintr-o gama extrem de diversa, atat solutii de buget cat si solutii premium. Depinde doar de tine daca vrei sa inchirieri un VW Polo sau un Audi A6. De asemenea diversitatea gamei este foarte mare avand posibilitatea sa alegi intre: berlina, break, sportback, suv, van pentru transportul persoanelor, duba pentru transport marfa.

Servicii recrutare marca Best Consulting
Best Consulting ofera servicii profesionale de servicii de recrutare. Serviciile noastre de recrutare se adreseaza tuturor companiilor din Romania ce doresc o evaluare a personalului sau un training personalizat pe domeniul de activitate.

Structuri metalice
Constructii metalice pentru hale cu diverse destinatii: depozite, productie, showroomuri etc. Consultanta, oferte de pret personalizate, pe baza cerintelor clientilor.

Balustrade inox,balustrade inox la comanda - COMINOX
Cominox va ofera o gama larga de Balustrade inox .

Congrese
Pe paginile noastre puteti gasi o bursa de locuri de munca pentru medici, asistente medicale precum si personal administrativ pentru spitale. Mai oferim si o baza de date cu specializari medicale si congresse in toata Europa precum si o piata de desfacere pentru aparatura medicala noua sau second hand.