elefant.ro
 

Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate


Titlu: Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate
Descriere: Cabinet De Nutritie /Fara diete sau produse minune ! Meniuri personalizate !La Cabinetul De Nutritie -Traieste Sanatos ne ocupăm de:persoanele care doresc sa slabeasca,persoanele care doresc sa se ingrase ,persoanele care doresc un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta;alimentatia corecta a copiilor(0-12 ani) ,adolescentilor(13-20 ani) , batranilor, sportivilor, persoanelor cu boli de nutritie si a omului modern.
URL: http://www.cabinetnutritieploiesti.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: SLABESTE, DISTE, SANATATE, NUTRITIE

Acest site a fost adaugat in data de 24/07/2016

Voturi luna acasta : 10

Voturi total : 3532

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fa un bine si schimba o viata
\\\\\\\"Fa un bine\\\\\\\" doreste sa vina in ajutorul copiilor ce au nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi.\\r\\n \\\\\\\"Fa un bine\\\\\\\": pentru ca toti cei care vor sa faca o donatie sau sa ofere un alt fel de ajutor, sa o poata face, afland informatii si detalii despre cum pot sa ajute.

Centru medical Urologie Miercurea Ciuc - Uropraxis
UROPRAXIS este primul centru medical privat de urologie şi ESWL din municipiul Miercurea Ciuc, a cărui principală activitate este litotriţia extracorporeală (ESWL), aceasta fiind cea mai folosită metodă terapeutică în tratamentul minim invaziv al litiazei renoureterale.

Retete pentru diabetici
Dupa o scurta introducere despre diabet si importanta regimului, sunt prezentate dieta si retete pentru prepararea meniului zilnic al unui diabetic. Sunt prezentate si calculatoare pentru necesarul de calorii, indicele de masa corporala, caloriile si indicele glicemic al alimentelor.

Transpiratie Excesiva
Tratamentul cel mai eficient impotriva transpiratiei excesive ( a hiperhidrozei) cu reusita absoluta. Antiperspirantul cel mai puternic de pe piata

Produse Bio Zeolit Mineralul Minune
Blogul prezinta firma Bionatura Plus, producator de suplimente nutritive/adjuvante ce pot fii folosite in variate afectiuni; articolul De ce BIO prin care este prezentata firma Life Care, distribuitor de cosmetice BIO.