vivacredit.ro
 

Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate


Titlu: Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate
Descriere: Cabinet De Nutritie /Fara diete sau produse minune ! Meniuri personalizate !La Cabinetul De Nutritie -Traieste Sanatos ne ocupăm de:persoanele care doresc sa slabeasca,persoanele care doresc sa se ingrase ,persoanele care doresc un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta;alimentatia corecta a copiilor(0-12 ani) ,adolescentilor(13-20 ani) , batranilor, sportivilor, persoanelor cu boli de nutritie si a omului modern.
URL: http://www.cabinetnutritieploiesti.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: SLABESTE, DISTE, SANATATE, NUTRITIE

Acest site a fost adaugat in data de 24/07/2016

Voturi luna acasta : 12

Voturi total : 3196

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tratamente Naturiste Hemoroizi
Hemoroizi sunt o afectiune destul de comuna si este estimata ca afecteaza aproximativ 1% -3% din populatia romaniei.

Relaxare. remediu stres, metode anti-stres
In sfarsit a aparut primul ghid anti-stres din Romania care te va ajuta garantat sa scapi de stres si mai ales de cauzele sale. Garantat 100%

Contra cancer
Pentru a veni in sprijinul persoanelor care sufera de cancer, site-ul www.contracancer.ro/articole/preparate-naturiste-contra-cancer.html prezinta preparate naturiste contra cancer. Astfel, sunt prezentate modalitati de utilizare a plantelor ce detin proprietati naturiste in lupta contra cancer.

operatia de varice
Cuvantul varice deriva de la latinescul Varix care inseamna diform, distorsionat.Astfel putem defini varicele ca fiind vene distorsionate, largi, situate superficial sub piele.Cel mai adesea acestea se dezvolta la nivelul picioarelor si gleznelor.

Diete Kudika
Kudika te ajuta sa navighezi prin nebuloasa dietelor si informatiilor legate de alimentatie sanatoasa, sport si slabire. Am alcatuit pentru tine un top al dietelor