vivacredit.ro
 

Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate


Titlu: Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate
Descriere: Cabinet De Nutritie /Fara diete sau produse minune ! Meniuri personalizate !La Cabinetul De Nutritie -Traieste Sanatos ne ocupăm de:persoanele care doresc sa slabeasca,persoanele care doresc sa se ingrase ,persoanele care doresc un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta;alimentatia corecta a copiilor(0-12 ani) ,adolescentilor(13-20 ani) , batranilor, sportivilor, persoanelor cu boli de nutritie si a omului modern.
URL: http://www.cabinetnutritieploiesti.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: SLABESTE, DISTE, SANATATE, NUTRITIE

Acest site a fost adaugat in data de 24/07/2016

Voturi luna acasta : 31

Voturi total : 3015

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Produse tahionice Vindecare cancer
Energia tahionica,eficienta maxima in vindecarea holistica. Produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale, exceptional de eficiente pe baza energiei tahionice,pentru tratarea cancerului

Ce este implantul dentar
Implantul dentar este un dispozitiv metalic care se introduce in osul maxilar cu scopul de a inlocui unul sau mai multi dinti. Implanturile dentare se pot folosi atat in cazul lipsei unui singur dinte cat si in cazul lipsei mai multor dinti pana la toti dintii de pe arcada. Pe implanturi se pot confectiona o mare diversitate de lucrari protetice : de la coroane dentare simple pana la punti extinse sau proteze scheletate mobilizabile in functie de caz si posibilitatile fiecarui pacient.

Produse naturale
Va oferim o gama larga de produse naturiste, acestea fiind solutia optima, 100% naturala pentru hipertensiune, nivel de colesterol marit, afectiuni cardiace, - cardio circulatorii, - ginecologice, - respiratorii, - tiroidiene si multe altele.

aparatura medicala-multiclar
Societatea Multiclar, este unic importator al dispozitivelor medicale marca MAS –Austria. Acestea sunt aparate medicale de fizioterapie mobile, ePAD-urile activează regenerarea leziunilor musculare şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Slabire - Detoxifiere
Cu ajutorul programului Colonix puteti scapa de kilogramele de prisos, fara a trece prin chinurile unei cure de slabire. Prin folosirea acestui program, datorita efectului sau de detoxifiere, puteti recastiga silueta ideala.