vivacredit.ro
 

Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate


Titlu: Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate
Descriere: Cabinet De Nutritie /Fara diete sau produse minune ! Meniuri personalizate !La Cabinetul De Nutritie -Traieste Sanatos ne ocupăm de:persoanele care doresc sa slabeasca,persoanele care doresc sa se ingrase ,persoanele care doresc un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta;alimentatia corecta a copiilor(0-12 ani) ,adolescentilor(13-20 ani) , batranilor, sportivilor, persoanelor cu boli de nutritie si a omului modern.
URL: http://www.cabinetnutritieploiesti.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: SLABESTE, DISTE, SANATATE, NUTRITIE

Acest site a fost adaugat in data de 24/07/2016

Voturi luna acasta : 17

Voturi total : 3297

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Fa un bine si schimba o viata
\\\\\\\"Fa un bine\\\\\\\" doreste sa vina in ajutorul copiilor ce au nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi.\\r\\n \\\\\\\"Fa un bine\\\\\\\": pentru ca toti cei care vor sa faca o donatie sau sa ofere un alt fel de ajutor, sa o poata face, afland informatii si detalii despre cum pot sa ajute.

ROMED Tratamente si Servicii Medicale
ROMED este o companie medicala ce faciliteaza accesul la clinici de mare renume din Israel.Romed este reprezentanta Schneider Children\\\\\\\'s Medical Center, Sheba Medical Center, Tel-Aviv Medical Center, Dana Children\\\\\\\'s Hospital, Rabin Medical Center, Belinson and Hasharon Hospitals, Davidoff Cancer Center si Wolfson Medical Center.\\r\\n

Sanatate din natura GreenSense
GreenSense isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client alimente sanatoase, de calitate, la preturi convenabile si cu un efort minim din partea clientului. Livram la domiciliu fructe uscate, seminte, condimente si alte produse naturale.

Doctor Cosmin Faur
Doctor Cosmin Faur ofera servicii mdicale de cea mai inalta calitate. Pentru operatii de ortopedie - artroplastie, ligamentoplastie, artroscopie, proteza de sold in Timisoara, dar si altele, va asteptam cu incredere la Ortomedtim.

Secretele curelor de slabire
Invata rapid secretele curelor de slabire, care sunt efectele negative ale curelor de slabire rapida, care este greutatea corporala ideala.