watchshop.ro
 

Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate


Titlu: Cabinet Nutritie/ Fara diete sau produse minune/ Meniuri personalizate
Descriere: Cabinet De Nutritie /Fara diete sau produse minune ! Meniuri personalizate !La Cabinetul De Nutritie -Traieste Sanatos ne ocupăm de:persoanele care doresc sa slabeasca,persoanele care doresc sa se ingrase ,persoanele care doresc un stil de viata sanatos si o alimentatie corecta;alimentatia corecta a copiilor(0-12 ani) ,adolescentilor(13-20 ani) , batranilor, sportivilor, persoanelor cu boli de nutritie si a omului modern.
URL: http://www.cabinetnutritieploiesti.com

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: SLABESTE, DISTE, SANATATE, NUTRITIE

Acest site a fost adaugat in data de 24/07/2016

Voturi luna acasta : 80

Voturi total : 2109

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Ejaculare Precoce
Ejaculare precoce inseamna ca ejacularea sa se produca inainte de timpul potrivit si ejacularea precoce este una din cele mai vechi probleme sexuale.

Centrul de ingrijire dentara ProfiSmile Bacau
Centrul de ingrijire dentara ProfiSmile Bacau ofera servicii stomatologice integrate si personalizate pentru fiecare dintre pacientii sai. Echipamentul ultramodern si echipa de medici tineri si competenti cu specializari in estetica dentara, chirurgie dento-alveolara, implantologie si ortodontie, asigura pacientilor cea mai buna ingrijire medicala.

Body Language 2G
Body Language - un concept original de gimnastica izvorat din experienta de peste 15 ani de lucru in domeniul artistic cu persoanele adulte si cu dansatorii. Programe de gimnastica de tip aerobic, cuprinzand exercitii fizice, pasi de dans, tehnici orientale de respiratie, relaxare si miscare, atent selectate in vederea influentarii benefice a intregii tale fiinte.

Biostem
Suplimentul nutritiv Biostem, conceput de compania Bionatura Plus, permite cresterea numarului de celule stem adulte, pe cale naturala, fara sa existe riscuri, pentru a favoriza cresterea imunitatii organismului si capacitatea acestuia de autovindecare si de regenerare. Este un produs 100 % natural, care ofera numeroase beneficii organismului.

Inel in jurul stomacului
Interventia chirurgicala numita gastric banding presupune montarea unui inel in jurul stomacului si dureaza aproximativ 40 min si se efectueaza pe cale laparoscopica cu o spitalizare de 24 de ore. Vezi detaliile despre aceasta operatie.