orange.ro
 

Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea


Titlu: Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea
Descriere: Cabinet de stomatologie in Timisoara cu oferta de tratamente pentru toate tipurile de afectiuni dentare. De asemenea lucrari de protetica, respectiv proteze si fatete dentare, totul pentru a reda zambetul oricarui pacient. Un medic dentist care poate si trebuie sa fie prietenul familiei si va face o oferta de abonamente stomatologice.
URL: http://www.dentisttimisoaraa.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: dentist, stomatolog, medic, Timisoara, proteze, fatete, tratamente

Acest site a fost adaugat in data de 24/06/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Retete Dietetice
Retete dietetice publica retete culinare de slabit si pentru diverse diete cum sunt cele vegetariene, pentru diabet, hepatita, Montignac si altele

Stem Cell
Stem Cell pune la dispozitia oamenilor o modalitate naturala si lipsita de riscuri sau de costuri uriase, pentru a asigura cresterea numarului de celule stem adulte. Terapia Stem Cell este naturala si eficienta in sustinerea sanatatii organismului, pentru a creste capacitatea acestuia de regenerare si autovindecare. Prin urmarea terapiei Stem Cell, este posibila prevenirea si ameliorarea eficienta a afectiunilor.

Tratament homeopat
Homeopatia este o forma de terapie profunda care se adreseaza persoanelor ce doresc abordarea problemelor de sanatate dintr-o perspectiva sanatoasa si individualizata.

Diabet si nutritie
Centrul Medical Gluconet situat in Timisoara ofera diagnostic si tratamente specializate in domeniile diabetologiei si al cardiologiei. Echipa noastra formata din profesionisti in domeniu va stau la dispozitie la clinica.

EdMed
Edmed.ro este un portal on-line de educatie medicala initiala si continua care ofera metode noi si moderne de invatare, folosite cu succes la nivel international.