smokemania.ro
 

Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea


Titlu: Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea
Descriere: Cabinet de stomatologie in Timisoara cu oferta de tratamente pentru toate tipurile de afectiuni dentare. De asemenea lucrari de protetica, respectiv proteze si fatete dentare, totul pentru a reda zambetul oricarui pacient. Un medic dentist care poate si trebuie sa fie prietenul familiei si va face o oferta de abonamente stomatologice.
URL: http://www.dentisttimisoaraa.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: dentist, stomatolog, medic, Timisoara, proteze, fatete, tratamente

Acest site a fost adaugat in data de 24/06/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Transpiratie Excesiva
Tratamentul cel mai eficient impotriva transpiratiei excesive ( a hiperhidrozei) cu reusita absoluta. Antiperspirantul cel mai puternic de pe piata

Vetasist cabinet veterinar
Clinica veterinara care ofera o gama larga de servicii veterinara pentru caini , pisici si pasari:-Efectuam chirurgie, ortopedie, osteosinteze, ecografii (sonografii), analize de biochimie, de urina, vaccinari, castrari, eutanasie.Cosmetica canina.

despresuflet
Psihoterapie / Hipnoterapie; Coaching si dezvoltare personala; Evaluare psihologica; Servicii pentru companii.

romedic.ro
ROmedic - ghid online de sanatate realizat de catre medici, baza de date cu medici si cabinete medicale, biblioteca de medicina, forum medical

Hyper slim Acai forum
Hyper slim Acai Forum. Citeste parerile celor care au folosit produsul pentru slabit Hyper slim Acai. Hyper slim Acai te ajuta sa scapi de kilogramele in plus.