vivacredit.ro
 

Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea


Titlu: Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea
Descriere: Cabinet de stomatologie in Timisoara cu oferta de tratamente pentru toate tipurile de afectiuni dentare. De asemenea lucrari de protetica, respectiv proteze si fatete dentare, totul pentru a reda zambetul oricarui pacient. Un medic dentist care poate si trebuie sa fie prietenul familiei si va face o oferta de abonamente stomatologice.
URL: http://www.dentisttimisoaraa.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: dentist, stomatolog, medic, Timisoara, proteze, fatete, tratamente

Acest site a fost adaugat in data de 24/06/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivapersonal.ro


Siteuri din aceasi categorie

Slabire - Detoxifiere
Cu ajutorul programului Colonix puteti scapa de kilogramele de prisos, fara a trece prin chinurile unei cure de slabire. Prin folosirea acestui program, datorita efectului sau de detoxifiere, puteti recastiga silueta ideala.

Cartea cu retete si tratamente naturiste
Cartea cu retete si tratamente naturiste comanda online cartea -Foloseste puterea naturii pentru tratarea tuturor bolilor.- Retete naturiste pentru tratarea tuturor bolilor.

Casa de batrani, Azil de batrani
Casa de batrani Anastasia - camin, azil pentru batrani si bolnavi cronici. Centru de ingrijire varstnici, persoane la varsta a treia, geriatrie, camin pensionari, persoane ingrijesc batrani.

POLICLINICA COMPLEMED
Profesionalism Seriozitate Prioritatea noastra: PACIENTUL Confidentialitate Dotare la standarde inalte Conditii de igiena si sterilitate maxima Ambient placut Calitatea impecabila a serviciilor medicale oferite

Diabet
Diabet, regim diabet, despre diabet, simptome, cauze, tratamente, dieta, retete si despre diabetul zaharat tip 1, diabet tip 2