orange.ro
 

Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea


Titlu: Medic Stomatolog Timisoara dr Diana Bradea
Descriere: Cabinet de stomatologie in Timisoara cu oferta de tratamente pentru toate tipurile de afectiuni dentare. De asemenea lucrari de protetica, respectiv proteze si fatete dentare, totul pentru a reda zambetul oricarui pacient. Un medic dentist care poate si trebuie sa fie prietenul familiei si va face o oferta de abonamente stomatologice.
URL: http://www.dentisttimisoaraa.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: dentist, stomatolog, medic, Timisoara, proteze, fatete, tratamente

Acest site a fost adaugat in data de 24/06/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Mediget - Farmacie online
Mediget va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si sfaturi pentru tine si cei dragi, de la medicamente pentru diferite afectiuni, la produse pentru slabit, igiena si ingrijire pana la accesorii de infrumusetare. Va garantam o livrare rapida, la un pret foarte bun.

Cabinet Stomatologic Timisoara
Cabinetul stomatologic Dr. Valeanu Andrei din Timisoara va ofera consultatie gratuita, reduceri pentru pensionari, garantie indiferent de lucrare si multe alte reduceri de preturi.

Centru de infrumusetare - Tratamente slabire
Ne supunem standardelor de calitate a serviciilor si a celor de conduita profesionala. Ne respectam clientii, angajatii si toate celelalte categorii de public implicate in buna desfasurare a companiei.

Hyperslim Pareri
Cei care au folosit Hyperslim produsul pentru slabit 100% natural isi exprima parerile. Alfa si tu care sunt parerile si rezultatele lor dupa folosirea produsului de slabit Hyperslim.

Clinica stomatologica Bucuresti
Oferim solutii complete pentru orice operatiune stomatologica. Laboratorul de radiologie dentara partener al clinicii stomatologice Go2Dent utilizeaza tehnologii de ultima generatie conform standardelor internationale.