watchshop.ro
 

Video Chat 100% LEGAL - Angajam Modele


Titlu: Video Chat 100% LEGAL - Angajam Modele
Descriere: WebDivas angajeaza personal feminin cu vârsta minima 18 ani pentru evenimente Live-Online Adult & Non-Adult, salariu fix + comision minim 50%, castiguri peste 3000 euro, plata la 2 saptamani cash sau card, contract de munca, part time sau full time, birouri si camere de lucru individuale, bonus la angajare, bonus pentru fiecare colega adusa, sedinte foto gratuite, outfitt-uri, locatie ultracentrala.
URL: http://www.webdivas.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: webdivas, videochat, modele, hostess, web, adult, chat

Acest site a fost adaugat in data de 09/06/2016

Voturi luna acasta : 13

Voturi total : 113

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

TopTierLawyers
Portalul TopTierLawyers.com prezinta oportunitati de angajare in domeniul legal in toate pietele din Europa Centrala si de Est.

Job Recruiters, Employment & Job Consultants, Recruitment Agency &
Find Potential Employee: Job Recruiters, Recruiting Companies, Employment

Munca Navigatori - www.emarinar.ro
Inscrie-te in cea mai mare baza de date a navigatorilor nostri romani si cauta printe miile de anunturi de angajare publicate de agenti de renume din Constanta. Ca si agent de crewing poti posta online si gratuit anunturi de angajare pentru marinari romani in cautarea unui loc de munca pe nave de tip container, ahts, bulk carriers, tancuri, pasagere, LNG, LPG si altele.

flore elena
divertis

3000$ pe luna lucrand acasa. Interesat ?
Secretele succesului online iti sunt dezvaluite in doar cativa pasi simplii de informare! Info pe: http://www.your-money.ws