orange.ro
 

Video Chat 100% LEGAL - Angajam Modele


Titlu: Video Chat 100% LEGAL - Angajam Modele
Descriere: WebDivas angajeaza personal feminin cu vârsta minima 18 ani pentru evenimente Live-Online Adult & Non-Adult, salariu fix + comision minim 50%, castiguri peste 3000 euro, plata la 2 saptamani cash sau card, contract de munca, part time sau full time, birouri si camere de lucru individuale, bonus la angajare, bonus pentru fiecare colega adusa, sedinte foto gratuite, outfitt-uri, locatie ultracentrala.
URL: http://www.webdivas.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: webdivas, videochat, modele, hostess, web, adult, chat

Acest site a fost adaugat in data de 09/06/2016

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 144

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Catalogul Oriflame
Echipa noastra \"catalogu-oriflame.blogspot.ro\" va pune la dispozitie pentru o cat mai buna informare toata gama de cataloage Oriflame!

Locuri de munca neuvoo
Locuri de munca in tara si strainatate. Peste 3 milioane de locuri de munca in intreaga lume!

Locuri de munca in Italia
Pentru a alege locuri de munca in Italia potrivite asteptarilor si pregatirii dumneavoastra, va invitam sa intrati pe siteul nostru si sa consultati intreaga oferta. Dispunem de locuri de munca in domenii diferite: medical, agricultura, ingrijire batrani, menaj etc. Daca aveti nevoie de un castig bun si de conditii de munca avantajoase, atunci oferta noastra are solutia.

job-studenti.ro
Job-Studenti.ro | Locuri de munca part-time si full-time pentru tineri si studenti.

angajari videochat
ANGAJARI VIDEOCHAT BUCURESTI NetDolls studio videochat legal. Locuri de munca video chat Bucuresti. job bine platit. Angajare Videochat.