vivacredit.ro
 

Centrul de educatie


Titlu: Centrul de educatie
Descriere: Cursuri autorizate si dezvoltare personala
URL: http://cursuri.novusvia.ro/curs-inspector-resurse-umane-oradea-24-26-iunie-2016/

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: cursuri autorizate; curs inspector resurse umane

Acest site a fost adaugat in data de 31/05/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Psihopedagogie speciala
Sinteze titularizare, definitivat, gradul II in invatamant la Psihopedagogie speciala, Consiliere psihopedagogica, Terapie educationala complexa si integrata, Pedagogie, Psihologie

Gradinita Timisoara: Prietenii lui Mickey Mouse | Bun venit!
Gradinita particulara PRIETENII LUI MICKEY MOUSE din Timisoara ofera conditii excelente pentru dezvoltarea armonioasa si siguranta copiilor. Bun venit!

C&C Training&Consulting
Suntem o firma ce activeaza din 2007 pe piata de consultanta & training din Romania insa ne dorim sa crestem odata cu aceasta si prin clientii nostri. Credem ca adevaratele relatii de afaceri de succes sunt cele bazate pe incredere si respect recirpoc. Acesta este motivul pentru care facem tot posibilul sa devenim parteneri de incredere in procesul de castigare si mentinere a avantajului competitiv si de obtinere a unor rezultate tangibile ai clientilor nostri.

Teste de evaluare
Gasesti aici teste de evaluare pentru generala si liceu, la mai multe specializari: romana, fizica, matematica, informatica.

Scoala de afaceri de top care organizeaza programul Executive MBA
ASEBUSS organizeaza programul Executive MBA in parteneriat cu Kennesaw State University (KSU), Atlanta- Georgia, SUA, clasata in TOP 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Programul nostru EMBA este organizat în sistem part-time pe o perioadă de doi ani, cu un orar flexibil care permite menţinerea şi îndeplinirea cu succes a responsabilitatilor manageriale sau antreprenoriale in paralel.