vivacredit.ro
 

Cosmetice Oriflame


Titlu: Cosmetice Oriflame
Descriere: Inscrie-te la Oriflame: Fii si tu Reprezentant! E gratuit, iar tu vei castiga mai multi bani si produse Oriflame cadou! orifcosmetics.ro este website-ul de inscrieri preferat de cei mai multi reprezentanti si consultanti Oriflame. Echipa noastra este una tanara si profesionista, ce se bucura de cele mai bune rezultate si numeroase aprecieri!
URL: http://www.orifcosmetics.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: Oriflame, reprezentant Oriflame, Inscriere Oriflame, Inscrieri Oriflame

Acest site a fost adaugat in data de 30/05/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca in strainatate, Ejoburi
Agentia Kriss Consult, acreditata de Ministerul Muncii pentru locuri de munca in strainatate, oferim contracte privind ocuparea de locuri de munca in strainatate, in conditii de deplina siguranta si legalitate.

USA Construction Jobs in constructii
Munceste in America in constructii ca inginer de constructii, sau ca handyman, instalator, architect, proiectare civila, electrician instalatii, instalator de instalatii termice, technician de instalatii, instaltor de panouri, ingrijit spatii verzi.

Angajam maseuze si receptionere
Salon de masaj cu vechime 6 ani, angajeaza in conditii excelente tinere cu varsta peste 18 ani ptr postul de maseuza 1000-3000 E\\\\\\\\r\\\\\\\\nTelefon: 0733.337.377\\\\\\\\r\\\\\\\\nemail: belladonna2848@gmail.com\\\\\\\\r\\\\\\\\nAngajam receptionere (26-45 ani) cu reale cunostinte de operare pc si cu nivel mediu-avansat de limba engleza.\\\\\\\\r\\\\\\\\nOferim salariu 1100 ron + grila de comisioane, program 12/24.\\\\\\\\r\\\\\\\\nTelefon: 0720.057.901

Munca Navigatori - www.emarinar.ro
Inscrie-te in cea mai mare baza de date a navigatorilor nostri romani si cauta printe miile de anunturi de angajare publicate de agenti de renume din Constanta. Ca si agent de crewing poti posta online si gratuit anunturi de angajare pentru marinari romani in cautarea unui loc de munca pe nave de tip container, ahts, bulk carriers, tancuri, pasagere, LNG, LPG si altele.

Suplo.ro – faci bani repede si mult
Pe site-ul nostru poti face bani usor, stand acasa si facand exact ceea ce stii sa faci. Iti faci un cont, postezi oferta ta, iar in curand cei interesati te vor contacta pentru o colaborare. Garantam corectitudine si legalitate. Poti face bani facand site-uri, tehnoredactare, precum si altele.