elefant.ro
 

Cabinet de avocati Bucuresti; mediere


Titlu: Cabinet de avocati Bucuresti; mediere
Descriere: Cabinetul nostru de avocatura din Bucuresti ofera servicii juridice specializate, profesionale la nivel european. Scopul nostru este de a va oferi un sprijin juridic onest, etic si precis, pentru a va ajuta in provocarile si in situatiile de viata. Oferim confidentialitate clientilor. De asemenea, va putem ajuta si cu servicii de mediere.
URL: http://dumaslex.eu

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: Avocat, Bucuresti, Drept, Penal, Comercial, Civil, Sportiv, Mediului, Omului, Victimologie, mediere

Acest site a fost adaugat in data de 28/05/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Redobandire cetatenie romana
dobandire cetatenie romana, moldoveni, basarabeni, pasaport

Contabilitate pentru afacerea ta!
Contabilitate pentru afacerea ta. Expertii nostrii iti ofera servicii contabile de calitate la un pret avantajos. Lasa problemele contabile la noi si ocupa-te de conducerea afacerii. Cere o oferta de pret ACUM !

Law Office of Donze & Donze
Avocati Palnninf Donze & Donze au în multi ani de experienta în relatiile cu familia si a cazurilor de administrare imobiliara în Pennsylvania. Sunati astazi si ei va vor ajuta in toate problemele dumneavoasta legate de imobiliare.

Avocat Craiova - Societatea civila de avocati Baloi si Baloi
Recuperare creante, retrocedari, litigii comerciale, litigii civile, litigii fiscale, infiintari firme, transformari firme, contracte comerciale etc.

Cabinet avocat Elena Andrei mediere contestatie litigii de munca sanctiuni
Cabinet avocat Elena Andrei cu sediul in Bucuresti ofera asistenta juridica si consultatii juridice in litigii de munca. D-na avocat Elena Andrei are 20 de ani de experienta in dreptul muncii si isi poate reprezenta clientii in sedintele de mediere dintre salariat si angajator. Poti face contestatie si poti beneficia de daune morale si materiale daca ai primit decizie de sanctionare.