vivacredit.ro
 

Tratamente naturiste pe baza de Moringa


Titlu: Tratamente naturiste pe baza de Moringa
Descriere: produsele comercializate de Moringa Europa Srl sunt produse naturale fara chimicale, putem spune ca Moringa lupta impotriva bolilor de ficat si a altor boli . Va invitam sa descoperiti multiplele utilitati in tratamente naturiste a produselor pe baza de Moringa .Pentru alte informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Moringa - Produsele naturale obtinute din frunzele, uleiul si alte parti ale acestui arbore sunt folosite pentru anemie, artrita, reumatism, astm
URL: http://www.moringaeuropa.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: tratamenta naturiste, tratament ficat, produse bio, tratamente bio, produse naturale

Acest site a fost adaugat in data de 07/05/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet Stomatologic Iasi - TalDent
TalDent este un cabinet stomatologic situat in Iasi, unde pacientul este tratat cu respect si nepreferential, oferindu-i in acelasi timp servicii stomatologice de inalta calitate la preturi accesibile.

Psoriazis
Psoriazis pote fi cauzat de o jena sociala, stresul la locul de munca, stresul emotional, precum si alte aspecte legate de personalitate, din cauza aspectului pielii.

Green Jade Massage Therapy
Green Jade Massage Therapy ofera servicii de masaj pentru intretinere corporala si relaxare, la preturi avantajoase, utilizand produse naturiste, fara compusi sintetici.\\\\\\\\r\\\\\\\\nServiciile noastre se desfasoara in municipiul Bucuresti.

Aur Coloidal
Aurul Coloidal este un eficient antioxidant, cu importante proprietati antiinflamatorii si antialergice, motiv pentru care poate fi utilizat in diferite ramuri ale medicine, precum oncologie, chirurgie sau dermatologie. Aurul Coloidal contribuie la diminuarea ridurilor si la intarirea sistemului imunitar.

Centrul Psihologic
Centrul Psihologic Iulia Pantazi, clinica specializata in diagnosticarea, evaluarea si tratamentul copiilor cu dezvoltare tipica si cu dizabilitati complexe de dezvoltare. Centrul detine acreditarile necesare desfasurarii activitatilor de evaluare psihologica,recuperare si supervizare in psihologie clinica si psihoterapie cognitiv comportamentala.