elefant.ro
 

Beauty and Color


Titlu: Beauty and Color
Descriere: Scoala Beauty&Color ofera o perspectiva contemporana si inovatoare asupra educatiei in machiajul profesional, perfect sincronizata cu trendurile internationale in domeniu. Pentru ca fiecare cursant sa obtina rezultate optime, programele Beauty&Color se desfasoara cu un numar restrans de participanti, intr-un studio cu dotari de ultima ora si cu o gama larga de produse profesionale de machiaj pentru practica.
URL: http://www.beauty-color.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: cosmetice, makeup, curs machiaj

Acest site a fost adaugat in data de 06/05/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Seminarul Teologic Liceal Ortodox Cluj-Napoca
Site-ul Seminarului Teologic Liceal Ortodox Cluj-Napoca. Institutie de invatamant liceal cu profil teologic.

Invata engleza
O metoda noua de invatare a limbii engleze, bazata pe entertainment este pusa in practica la http://ro.english-attack.com/. Site-ul a fost creat de specialiști în media și divertisment care acum lucrează în domeniul predării limbii engleze și care au descoperit potențialul unei abordări complet diferite, bazată pe platforme online de divertisment.

InfoElectronica
Portalul se adreseaza in primul rand celor care lucreaza in electronica sau sau sunt pasionati de aceasta.

Libraria Delfin
Librariadelfin.ro se numără printre primele site-uri ce pun la dispoziția publicului o gamă completă de materiale didactice necesare pe tot parcursul învățământului preuniversitar: auxiliare și cărți școlare, cărți beletristica, rechizite. Totodată, Libraria Delfin asigură o paletă variată de produse de papetarie si birotica. Toate acestea la preţuri de promoţie.

SPECTRUM IASI - Scoala si Gradinita Privata Iasi
Gradinita si Scoala Privata Spectrum Iasi | Gradinita Privata Iasi | Scoala Privata Iasi | Scoala si Gradinita Privata din Iasi | Scoala Iasi | Gradinita Iasi