vivacredit.ro
 

Sudori Bucuresti


Titlu: Sudori Bucuresti
Descriere: Aveti nevoie de sudori in Bucuresti? STORE EXIM executa confectii metalice realizate de sudori profesionisti. Echipa noastra de sudori realizeaza orice tip de sudura asigurand calitatea produsului finit. Deasemenea, oferim cursuri de sudori in vederea perfectionarii tehnicilor de sudura si nu numai.
URL: http://www.sudori.ro

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: sudori, sudura, sudori bucuresti, sudura bucuresti, sudura mig, sudura wig, sudura sei, sudura mma

Acest site a fost adaugat in data de 08/04/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Scoala de soferi,scoala soferi, ieftin, rate, psiho, examen auto
Scoala de soferi ieftin, seriozitate, calm, profesionalism.Scoala soferi Bucuresti, permis auto,pret scoala soferi

Constructii case la rosu si case la cheie
Avand o echipa de profesionisti in domeniul constructiilor, Avangart Service va ofera constructii de inalta calitate pentru case la rosu, case la cheie, case in sistem amvic, dar si case din lemn.

Instalatii si amenajari interioare, tratarea apei, energie verde
Instalatii sanitare, termice, electrice, aer conditionat. Sisteme Tratarea apei. Energie verde. Amenajari Interioare. Dirigentie de santier. NovaInstal.ro!

Foraje Puturi din 1995
Societatea noastra executa foraje pentru apa de medie si mare adancime (100-250 m), piloti forati , foraje geotermale (pentru pompe de caldura). Utilajele noastre de foraj ne permit deasemenea executarea de foraje in roca

Piese utilaje
Intrapart va ofera o gama variata de piese utilaje pentru CAT, Volvo, Komatsu, Liebherr, Hitachi, Hanomag, Terex, Extec, Bomag, Hamm, New Holland, Deutz, Vogele, Fuchs, Yanmar. De asemenea, efectuam reparatii de pompe hidraulice in Germania, intr-un timp foarte scurt si la preturi foarte competitive. La noi gasiti si gama completa de piese pentru statii de concasare: Extec, Pegson, Kleeman, Fintec, Finlay, Nordberg, Metso.