vivacredit.ro
 

Editura Genius


Titlu: Editura Genius
Descriere: Editura Genius este cea mai tânără şi dinamică editură din România. Editura a fost înfiinţată cu scopul publicării tinerilor autori şi publică poezie, proză, filosofie, manuale şi lucrări de specialitate din domeniul ştiinţelor, precum şi monografii, studii şi însemnări personale. Experienţa în lucrul cu manuscrisul, profesionalismul în editare şi prezentarea de carte sunt doar câteva dintre avantajele de care vor beneficia autorii care vor colabora cu Genius.
URL: http://edituragenius.ro/

Categorie: educatie si cultura > ONG
Cuvinte cheie: publicare, publicare carte, publicare tineri, publicare roman, publicare poezie, publicare proza

Acest site a fost adaugat in data de 06/04/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Gradinita Hapy Face
Site-ul Gradintei Happy Face!

Dependente violenta
Asociatia constantin vine in sprijinul celor care au dependente precum alcoolismul, consumul de droguri, depresia, sinucidere, violenta sau tristete.

Indian Project
We are involved in sharing important information and current policy initiatives in the development sector for strengthening the efforts of all such organizations and NGO\'s who are involved in development activities.

Adoptii copii
#EuAdopt iti ofera detaliile de care ai nevoie in legatura cu adoptiile de copii din Romania; oferim informatii si conditii complete de adoptie a unui copil.

Cursuri engleza
Ne ocupam de predarea de cursuri engleza pentru incepatori, avansati, adresandu-ne tuturor persoanelor de toate varstele interesate de cursuri engleza. Alegeti ce vi se potriveste din oferta noastra de cursuri engleza online: cursuri engleza incepatori, avansati, audio, intensiv, organizate online sau in Bucuresti.