elefant.ro
 

Global Tools


Titlu: Global Tools
Descriere: GLOBAL TOOLS, o divizie a firmei GLOBAL ELECTRONIC SRL, specializata in vanzarea de unelte, accesorii, masini electrice si echipamente de protectie.\\r\\n\\r\\nOferim clientilor nostri o gama variata de repere sub branduri proprii precum: PROLINE, MEGA, TRYTON, VULCAN, LAHTI PRO etc. Varietatea si calitatea produselor comercializate ne indreptatesc sa fim un partener fiabil si de incredere pentru clientii nostri.\\r\\n\\r\\n
URL: http://www.global-tools.ro

Categorie: afaceri si economie > comert electronic
Cuvinte cheie:

Acest site a fost adaugat in data de 05/04/2016

Voturi luna acasta : 26

Voturi total : 371

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Magazin online accesibil tuturor
Unul dintre cele mai apreciate site-uri care promoveaza diverse produse la preturi ofertante, cele mai cumparate produse sunt din categoria telefoanelor, apartale utile in gospodarie precum motocositoare, generator pentru curent, mobilier pentru gradina, articole vestimentare atat pentru barbati cat si pentru femei, accesorii pentru masini.

Compartimentari cu Sticla
Firma specializat in productia de usi sticla batante, usi sticla glisante, usi cu amortizor in pardosela, compartimentari cu sticla, fatade sticla magazine, cabine de dus din sticla, paravane de dus, placari sticla colorata, balustarde sticla si pereti din sticla ficsi sau mobili.

Termopane,termopane,geam termopan
Compania noastra este din Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de termopane Rehau si termopane ieftine cu geamuri termopan.Avem o experienta de zece ani pe piata de termopane Rehau din Bucuresti si Ilfov.

Magazin Online - Bijuterii, inele
Magazin Online - Bijuterii, inele Magazin Online ce se ocupa cu distributie en-detail de bijuterii, inele, verighete, cercei, coliere, bratari, pandantive, argint, pietre pretioase, inox antialergic, pietre Swarovski, etc. www.extremesilver.ro

Magazin teleshopping la preturi minime
Magazin on line cu produse teleshopping, oferte speciale produse de bucatarie. Profita de ofertele noastre la toata gama teleshoping la preturi minime.