vivacredit.ro
 

Lentiamo.ro


Titlu: Lentiamo.ro
Descriere: Comercializam lentile de contact si accesorii precum casete, solutii, pensete si picaturi oftalmice. Suntem prezenti in 14 tari din Europa unde vindem doar produse originale, de calitate si la preturi foarte accesibile. Suntem bucurosi sa fim la dispozitia voastra de Luni pana Vineri intre 09:00 si 17:00 la telefonul verde 0800 400 156 sau la info@lentiamo.ro. Mai multe detalii pe https://www.lentiamo.ro/
URL: http://www.lentiamo.ro/

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: lentile de contact, picaturi oftalmice, solutii, casete, optica medicala

Acest site a fost adaugat in data de 22/03/2016

Voturi luna acasta : 3

Voturi total : 204

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Doctori din medicina muncii
In cazul in care ai nevoie de ajutorul unui doctor profesionist care sa te ajute in legatura cu problemele de sanatate pe care le ai, poti sa cauti pe acest site, deoarece o sa gasesti cei mai buni doctori din toate orasele. Sunt prezentati doctor cardiologi, neurologi, oftalmologi, pediatri, ginecologi din orase precum Bucuresti, Craiova, Arad, Baia Mare, Timisora, sunt doar cateva exemple.

Pinteni la calcai – ciocuri osteofite
Ciocuri in calcai (osteofite). Cabinet de fizioterapie Bucuresti (ultrasunet si electroterapie) pentru pacienti cu dureri de picioare sau de maini. Elaboram programe de recuperare medicala pentru pinteni calcaneeni, tendinita la glezna.

Biobran
Biobran este un supliment nutritiv, care contribuie la cresterea activitatii celulelor Natural Killer. Este un produs in totalitate natural, care stimuleaza producerea naturala de anticorpi si de interferon a organismului, pentru a fortifica sistemul imunitar si a permite prevenirea bolilor. Eficienta produsului Biobran este data de extrasul de tarate de orez si de ciupercile shiitake, fiind un produs benefic organismului.

Farmacie online din Bucuresti - Farmacia Algevita
Suntem o farmacie cu sediul in Bucuresti si cu o experienta de peste 10 ani in domeniu. La noi vei gasi tot ce este necesar pentru sanatatea ta si a celor dragi tie. Acum suntem mai aproape de tine, prin intermediul farmaciei online Algevita, cu o gama variata de produse cosmetice, suplimente, aparatura medicala, naturiste si nu numai, la preturi avantajoase.

Biostem
Biostem este primul multiplicator celular romanesc, care favorizeaza cresterea numarului de celule stem adulte. Este un produs natural in totalitate, care sustine sanatatea organismului si contribuie la ameliorarea si prevenirea afectiunilor.