elefant.ro
 

romedic.ro


Titlu: romedic.ro
Descriere: ROmedic - ghid online de sanatate realizat de catre medici, baza de date cu medici si cabinete medicale, biblioteca de medicina, forum medical
URL: http://www.romedic.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: cabinete medicale, biblioteca de medicina, forum medical

Acest site a fost adaugat in data de 23/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Cabinet stomatologic in Cluj-Napoca,
Cabinet stomatologic in Cluj-Napoca, cartierul Zorilor medic dentist MARADENT\\r\\nStomatologie computerizata 3d CAD-CAM, implantologie, stomatologie estetică, endodonţie, ortodotie, stomatologie pediatrica, programe de prevenire pentru copii, parodontologie, chirurgie orala, turism stomatologic

Physioanatomy - anatomie si fiziologie
Articole detaliate legate de anatomia si fiziologia corpului uman, medicina naturista si influenta plantelor, vitaminelor si mineralelor asupra corpului si sfaturi de acordare a primului ajutor.

VIORICA COSMETIC SRL
Viorica Cosmetic SA este cel mai mare producător de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova. Compania a fost fondată în 1989 pe baza întreprinderii Masloefirprom, care se ocupa de creșterea culturilor etero-oleaginoase.

Cabinet implantologie Bucuresti
abinetul nostru situat in centrul capitalei doreste sa ofere tuturor celor ce il viziteaza intreaga gama de servicii stomatologice la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism. Printre serviciile oferite de noi se numara: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara.

Centrul Medical Dr. Georgescu
CENTRUL MEDICAL DR. GEORGESCU este o unitate medicala; noua, aflata ntr-o cladire nou construita, avnd ca destinatie cabinete medicale de consultatii si tratamente, cu potential de extindere si modernizare. n prezent, CENTRUL MEDICAL DR. GEORGESCU functionaza cu cabinete de: chirurgie, oftalmolofie, pediatrie, optica medicala computerizata, la care se adauga activitatea de ngrijiri medicale la domiciliu prin contract cu Casa de Asigurari Arges.