elefant.ro
 

Bozesan - Restaurant Alba Iulia


Titlu: Bozesan - Restaurant Alba Iulia
Descriere: Eis Caffe Paradis - Restaurant cu un meniu variat de pizza, specialitati, inghetata si alte mancaruri din bucataria romaneasca si internationala. Obiectivul nostru reprezinta satisfacerea cerintelor clientilor printr-un raport calitate-pret ultra avantajos.
URL: http://www.bozesan.ro

Categorie: turism > Baruri Restaurante
Cuvinte cheie: Pizza, pizzerie, inghetata, restaurant, alba iulia, eis caffe paradis, pizza blat italian, oferta pizza

Acest site a fost adaugat in data de 05/03/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

American Ballroom Bucuresti
American Ballroom va pune la dispozitie 4 saloane de evenimente, New York, Hollywood, Las Vegas si Miami, care pot acomoda confortabil peste 750 de persoane. Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!

Restaurante nunti Bucuresti
Pagina cu restaurante care organizeaza nunti in Bucuresti si despre oferta care piata actuala o etaleaza. Exista foarte multe oferte de restaurante nunti bucuresti cu oferte care mai de care mai atractive si noi va prezentam impresii si comentarii despre fiecare din aceste restaurante.

Restaurant Ratio Beach Arad
Restaurant Ratio Beach Arad, rustic si traditional cu servicii de catering Arad. Evenimente restaurant: nunta Arad, botez Arad, petreceri de firma Arad si aniversari Arad. Rezervare restaurant Arad. Catering evenimente Arad.

Restaurant Nunta Bucuresti
Restaurantul Casa Brandusa va sta la dispozitie cu saloane de nunta elegante in sectoarele 3 si 5. Mai multe detalii si oferte pe site.

Restaurant Sultana Mama
Restaurant Sultana Mama - Organizari evenimente, nunti, botezuri, petreceri private - Preturi IMBATABILE! Calitate-Profesionalism–PROMOTII rezervari online