elefant.ro
 

Lectii-Virtuale.ro oferă lecții online de Matematică Fizică Chimie


Titlu: Lectii-Virtuale.ro oferă lecții online de Matematică Fizică Chimie
Descriere: Lecții-Virtuale este o platformă educațională care oferă filme cu lectii de teorie și exercitii rezolvate precum și teste cu indicații ce conțin rezolvarea completă, pe pași, la materiile Matematică, Fizică și Chimie. \\r\\nLecțiile cuprind materia de gimnaziu și liceu și sunt structurate conform programelor școlare.
URL: http://lectii-virtuale.ro

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: lectii matematica, lectii fizica, lectii chimie, teste matematica, teste chimie, teste fizica

Acest site a fost adaugat in data de 26/02/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Traducere automata de texte in 46 de limbi
Translator online - Cel mai complex translator online care traduce instantaneu fraze si expresii in 46 limbi

Translatoare bidirectionale. Traducere, corectare, pronuntare
Translatoare online din limba romana in alte 7 limbi de circulatie internationala si invers. Traducere, corectare si pronuntare cuvinte, expresii si texte in limbile engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, maghiara si rusa, utilizand tehnologiile Google Translate si Bing Translator.

Cursuri Bell pentru copii limba engleza si limbi straine
Ofera-i copilului tau oportunitatea de a comunica fara limite, fiind ajutat de profesionisti in domeniul predarii limbilor straine.

Lucrari de diploma, lucrari de licenta postate de utilizatori!
Diplopedia.ro pune la dispozitia utilizatorilor cea mai mare arhiva cu disertatii din Romania, oferind un plus de resurse in procesul de documentare si aprofundare a cunostintelor. Lucrarile sunt postate de utilizatori sunt evaluate riguros de catre administratorii sitului, iar cele care indeplinesc toate criteriile de validare sunt ulterior publicate pe site.

Teste auto online
In ziua de azi permisul auto este intradevar o necesitate pentru majoritatea dintre noi, si totodata putem spune faptul ca a avea o masina este cu adevarat un lux. Intra si afla tot ce trebuie despre permisul auto si chestionarele auto.