elefant.ro
 

Sfatul medicului


Titlu: Sfatul medicului
Descriere: Sfatul medicului - Consultatii medicale online. Informatii despre sanatate, spitale, medici. Articole medicale despre boli, afectiuni si analize medicale. Dictionar medical si de medicamente.
URL: http://www.sfatulmedicului.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: Sfatul medicului, anatate, medicina, tratament, boli, medicamente

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Tratament dentar
Începând din Timişoara, Arad, Reşiţa, Lugoj, Caraş-Severin, şi ajungând până în Cluj şi Bucureşti, pretutindeni avem pacienţi cărora am reuşit să le oferim o reabilitare completă, sigură şi de durată. Cazurile de implanturi dentare şi cele de redefinire a unui nou zâmbet prin Digital Smile Design reprezintă aria pe care ne focusăm forţele şi specializarea.

Neurologie Ploiesti
Examenul de neurologie din Ploiesti include diverse probe: de pareza, de sensibilitate, de coordonare, examenul limbajului si al memoriei, statusul mental si reflexele.

Fisuri anale
Blog ce trateaza afectiuni proctologice. fisuri sunt cauzate de obicei de un scaun foarte tare, dar si de diaree constanta. Sunt prezentate remedii naturale si metode prevenire.

Clinica stomatologica sector 3 dentalcrownhealth.ro
Clinica stomatologica Bucuresti, oferim tratamente moderne pentru prevenirea cariilor, implantologie, implanturi dentare, extractie molar de minte, stomatologie copii, ortodontie, chirurgie oro-maxilo-faciala. Mai multe detalii pe pagina: https://dentalcrownhealth.ro/

Psiholog Bucuresti
Psihologul si psihoterapeutul Mirela Motronea cu locatia cabinetului psihologic in Bucuresti, zona Eroilor, ofera servicii de interventie si asistenta psihologica, evaluari si testari psihologice, psihoprofesiogram, dezvoltare personala, educatie, training si practica pentru studenti si masteranzi.