elefant.ro
 

Avocat Iasi Marius Todeanca


Titlu: Avocat Iasi Marius Todeanca
Descriere: Cabinetul de avocat Marius Todeanca are experienta practica de consultanta juridica penala, comerciala si civila, cat si de asistenta si reprezentare a clientilor la instantele judecatoresti competente.
URL: http://www.consultantavocat.ro/

Categorie: afaceri si economie > legislatie
Cuvinte cheie: avocat iasi, avocat penal iasi, avocat divort iasi, avocat civil iasi, contact avocat

Acest site a fost adaugat in data de 09/01/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 2

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

taxeimpozite.ro
Legislatie, formulare utile, taxe si impozite explicate pentru tine si afacerea ta.

Copyright Online: Inregistrare drepturi autor, Proprietate intelectuala
Inregistreaza-ti si protejeaza-ti creatiile ACUM, pentru a indica ca detii drept de autor (Copyright). Serviciul nostru online de copyright iti asigura protejarea drepturilor de autor, a proprietatii intelectuale

Avocat divort, divort rapid
Cabinet de consultanta juridica specializat in dreptul familei,drept international privat,divort, partaj, incredintare minor,realizarea divortului si partajului prin mediere, reprezentarea cetatenilor romani din strainatate pentru divort si partaj realizate inRomania, stabilirea pensiei alimentare, incredintarea copiilor minori.

Mediator Turcu Bogdan
Medierea este un proces voluntar pentru rezolvarea disputelor, in care o a treia parte acceptata, denumita mediator autorizat , impartiala si neutra, fara putere autoritara in luarea deciziei, asista partile in disputa, in cadrul unei intalniri fata in fata, avand ca scop principal ca acestea sa ajunga la un acord acceptat, denumit acord de mediere, in beneficiul ambelor parti.

Ceferistul
Ceferistul.ro este site-ul ceferistilor din Romania. Aici gasiti anunturi din domeniul feroviar, stiri, noutati, evenimente, instructii, regulamente, ordine si dispozitii utile în activitatea prestata pe calea ferata.