elefant.ro
 

Eden Residence Iasi


Titlu: Eden Residence Iasi
Descriere: Eden Residence Iasi Situat in zona Pacurari, la numai 50 m de rond ERA IASI, spre zona de vile, POPAS PACURARI, Eden Residence Iasi, ofera spre achizitie apartamente cu 3 camere, decomandate, amenajate la cheie, locuri de parcare private, la un pret unic de 49.000 eur/tva inclus, cu posibilitate de achizitie si prin credit Prima Casa.0755.225.439
URL: http://edeniasi.blogspot.ro

Categorie: afaceri si economie > imobiliare
Cuvinte cheie: apartamenteiasi, apartamentepacurariiasi, edeniasi, apartamentenoiiasi

Acest site a fost adaugat in data de 07/01/2016

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 79

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Vanzari Case Pantelimon
Vanzari Case Pantelimon inchirieri case vile Pantelimon case de locuit si case de vacanta in judetul Ilfov

Terenuri de vanzare Magurele Bucuresti - parcele si teren pentru case
Teren Magurele de vanzare - parcele si loturi de teren de vanzare in Magurele Bucuresti. Daca doresti sa iti construiesti o casa Luxury International iti ofera variante pentru terenuri in Magurele Bucuresti.

Apartamente Bucuresti
Oferim apartamente in Bucuresti in complexe rezidentiale, cu plata in rate direct la dezvoltatorul imobiliar. Daca sunteti in cautare de apartamente in Bucuresti, acest dezvoltator este ceea ce aveti nevoie. Plata pentru apartamentele din Bucuresti se poate face in rate sau integral.

Agentia Imobiliara Casa Bocchi
Oferim consultanta imobiliara, evaluare si publicitate gratuita, asistenta in orice faza a procesului de vanzare, cumparare sau inchiriere. Contactati-ne, veti gasi profesionalism, corectitudine si transparenta. Asiguram clientilor nostri asistenta constanta si personalizata si oferim garantia unui serviciu punctual si eficient. Acesta este punctul nostru de plecare!

ASCOM Tranzactii imobiliare
ASCOM imobiliare este una dintre companiile imobiliare importante din Bucuresti, cu o experienta de 22 ani în crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.