vivacredit.ro
 

vanila21


Titlu: vanila21
Descriere: diverse: -cugetari -proverbe -bancuri -poezie -fabule -bucatarie -interpretarea viselor -sah,etc
URL: http://vanila21.ucoz.ro

Categorie: diverse > altele
Cuvinte cheie: diverse

Acest site a fost adaugat in data de 22/12/2015

Voturi luna acasta : 4

Voturi total : 763

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

stalpisori si statuete
Producator ornamente de gradina din beton. Ornamente de gradina,stalpisori,popi,balustri,fantani arteziene,statuete decorative,ingerasi,jardiniere,pitici,lei,cismele,vulturi,ornamente de beton,etc.

Gruparea Romania Libera de la Budapesta 1988-1989
Documente inedite despre Gruparea Romania Libera de la Budapesta care a scos primul ziar samizdat in limba Romana (aprilie 1988). Cum au trait refugiatii in Ungaria(numarul estimat este intre 30.000 - 60.000), cum au luptat impotriva dictaturii comuniste.

Securitate Privata
Deşi securitatea privată este o activitate cu o lungă istorie în spate, atât în România dar inclusiv pe plan internaţional, ea a cunoscut o dezvoltare la scară mare relativ recent şi anume doar în ultimele 2-3 decenii. Noi incercam sa va facem cunostiinta cu securitatea privata si ce implica aceasta.

retete culinare
Acest site va ofera zilnic o gama variata de retete culinare foarte utile si practice. Aici veti gasi foarte multe retete cu specific romanesc si pe langa acestea, puteti gasi si retete excentrice cu specific italinesc, grecesc si a altor tari. Este un site dedicat incepatorilor care doresc sa gateasca, cat si celor care se pricep in artele culinare. Doar accesand acest site de retete culinare, va veti da seama cu adevarat, cat de mult va poate ajuta in gatitul de zi cu zi!

Sandale barbati
Sandale barbati pentru picioare active si un plus de confort. In zilele noastre, incaltamintea nu mai este asociata doar cu necesitatea de a asigura acoperirea picioarelor ci si de protectia corespunzatoare a acestora, indiferent de sezonul in care incaltamintea este aleasa pentru a fi purtata.