orange.ro
 

myjob.ro


Titlu: myjob.ro
Descriere: Myjob - peste 6000 de joburi active pe zi, zeci de firme din Romania si strainatate, peste 250 de oferte noi in fiecare zi.
URL: http://www.myjob.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: myjob, locuri de munca in romania, locuri de munca in strainatate

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Firme recrutare - Oferte de munca in strainatate
Agentie de recrutare si plasament forta de munca, ofera servicii de recrutare personal pentru companii interne si externe, locuri de munca in strainatate si in Romania in diverse domenii. www.eurolife-consulting.ro tel. 0213108369

Locuri de munca
NetJobs.ro - locuri de munca in Romania si in strainatate, catalog firme. Adauga joburi gratuit sau depune-ti CV-ul pentru a fi contactat de firmele de top!

CamStudio.ro - Studio de Videochat
Videochat Braila si Videochat Galati Adult si Non-Adult. Salarii garantate, program flexibil, siteuri neaccesate din Romania

Studio Videochat Bucuresti
Studio Videochat Missy Bucuresti angajeaza fete cu/fara experienta in Bucuresti. Salarii intre 1000$-4000$. Bonusuri atractive. Program flexibil. Minim 18 ani.

Locuri de munca
Cauti locuri de munca in tara sau in strainatate? Intra pe InfoMunca, aici vei gasi cele mai noi anunturi de joburi din Romania, Italia, Spania, Anglia, Franta, Belgia, Germania, Olanda si multe altele.