vivacredit.ro
 

myjob.ro


Titlu: myjob.ro
Descriere: Myjob - peste 6000 de joburi active pe zi, zeci de firme din Romania si strainatate, peste 250 de oferte noi in fiecare zi.
URL: http://www.myjob.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: myjob, locuri de munca in romania, locuri de munca in strainatate

Acest site a fost adaugat in data de 22/01/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Locuri de munca
Afla totul despre locurile de munca disponibile din tara dar si din strainatate. Informatii pretioase despre diversele locuri de munca care te pot interesa.

Reprezentant Oriflame -Inscriere Oriflame
La Oriflame ai cele mai mari reduceri de pana la 40%. Ai parte de o paleta deosebita de produse cosmetice de calitate, de cursuri de machiaj, recunoasterea tipurilor de ten si ingrijirea adecvata fiecaruia. Echipa Oriflame este alaturi de tine si te ajuta sa iti indeplinesti dorintele! Situl reprezentant-oriflame-ro.webnode.ro facem inscriere gratuita in toata tara.

Studio videochat Bucuresti
Studio videochat Bucuresti, studio exclusiv de fete, camere individuale si moderne, chat la standarde inalte. Locatii centrale amenajate modern

Joy Studio
Nume Firma: Joy Studio\\r\\nTel: 0761328747 / 0736865812\\r\\nEmail: office@joy-studio.ro\\r\\nAdresa: Bulevardul Mamaia, Constanta, Romania\\r\\nCod Postal: 900178\\r\\nSite: http://www.joy-studio.ro

Locuri de munca pentru ELEVI
Primul site cu locuri de munca elevi si studenti