smokemania.ro
 

locuri de munca Romania


Titlu: locuri de munca Romania
Descriere: Premier Job este un portal de locuri de munca ce vine in sprijinul celor care isi doresc sa isi gaseasca un loc de munca cat mai bun
URL: http://premier-job.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, oferte de angajare, locuri de munca Romania

Acest site a fost adaugat in data de 27/08/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 751

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Program pentru ocuparea fortei de munca din mediul rural
Obiectivul proiectuluie este cresterea sanselor de angajare a persoanelor din mediul rural al regiunilor București-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Vest prin participarea la programe de consiliere, informare, mediere. Oferim sprijin si in gasirea unui loc de munca prin organizarea de burse a locurilor de munca, consiliere in vederea initierii unei afaceri, dezvoltarea competentelor profesionale si imbunatatirea capacitatii de ocupare si adaptare in randul tinerilor si somerilor.

Wechat - videochat de acasa.
Informatii despre videochat, angajare, colaborare de acasa pentru modele videochat. Un job part time cu castiguri rapide.

Invata secretele afacerilor online
Echipa GDI cauta colaboratori dornici sa promoveze un produs digital (domenii web). Lucrati cand vreti si cat vreti, se lucreaza doar pe internet. Cerinte: cunostinte medii de limba engleza, cunostinte PC si Internet, capacitatea de a urmari un proiect pe termen lung, rabdare, perseverenta si dorinta de a avea independenta financiara.

Ingrijire batrani Anglia
Recrutam personal pentru a oferi ingrijire la domiciliu a adultilor si persoanele în vârstă din Marea Britanie, care au nevoie de ajutor suplimentar pentru a-și îndeplini sarcinile de zi cu zi.

locuri-de-munca.net
Portal de resurse umane, oferte de munca, cereri de munca, motor de cautare, modele de CV-uri europene, codul muncii, documente utile.