watchshop.ro
 

locuri de munca Romania


Titlu: locuri de munca Romania
Descriere: Premier Job este un portal de locuri de munca ce vine in sprijinul celor care isi doresc sa isi gaseasca un loc de munca cat mai bun
URL: http://premier-job.ro

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: locuri de munca, oferte de angajare, locuri de munca Romania

Acest site a fost adaugat in data de 27/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 746

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Agentia Paco - joburi dansatoare, animatoare, hostess
joburi dansatoare, animatoare, dansatoare, hostess, joburi animatoare, joburi hostess, agentii de impresariat, cluburi, club, club de dans, scoala de dans, cluburi de noapte, contracte dansatoare, striptease, stripdancers, stripdance, unde dansez, vreau sa dansez

Afacerea ta online - castiga bani lucrand acasa
Oferte de munca la domiciliu. Aici inveti cum sa castigi bani pe net. Informatii senzationale si absolut noi despre cum sa incepi imediat o afacere de mii de dolari ! Acum, poti castiga peste 1000 de dolari lunar, lucrand doar acasa, daca detii un calculator conectat la internet.

STUDIO VIDEOCHAT | Bani pe internet lucrand de acasa
Doriti sa faceti minimum 1000 de euro lucrand de acasa? \\\\\\\\r\\\\\\\\nVCStudio ofera aceasta posibilitate fetelor din Romania in domeniul videochat adult si nonadult. Conditii de colaborare excelente: plata la zi, comision 80% progresiv, suport tehnic si consultanta nonstop, traininguri de limba engleza/franceza si paralimbaj, bonusuri de performanta si de recomandare pentru fiecare model adus de dumneavoastra, inregistrare pe site-uri greu accesibile din Romania si concursuri lunare.

Wisfeis
un site care contine orice

Recrutare in constructii
LGIRECRUTARE este o firma de intermediere, angajare si plasare forta de munca in strainatate. Daca aveti o calificare in una dintre meseriile propuse de partenerii nostri externi, sunteti asteptati la sediul nostru din str. N. Balcescu nr.32, unde colegii nostri va vor oferi relatii complete in acest domeniu.