smokemania.ro
 

Reparatii Calculatoare Reparatii Laptopuri Tel 0723927587


Titlu: Reparatii Calculatoare Reparatii Laptopuri Tel 0723927587
Descriere: Reparatii Laptopuri Bucuresti. Asiguram Reparatii Calculatoare si Reparatii Laptop la Dvs acasa, Non Stop Consultanta IT, Constatare, Diagnosticare, Devirusare, Intretinere, Configurare internet, Wireless, Promovare Online. Pregatire pentru Deschiderea propriei Dvs Afaceri pe Internet si Promovarea Afacerii Dvs.
URL: http://reparatii-calculatoare-la-domiciliu.blogspot.ro/

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: reparatii laptop, reparatii calculatoare, reparatii laptopuri

Acest site a fost adaugat in data de 15/11/2015

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 191

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

servicii profesionale it
Ne adresam atat firmelor, care nu au un departament sau personal specializat pentru servicii IT acestor servicii ,cat si persoanelor fizice care au nevoie de asistenta profesionala in acest domeniu.

Plasticavi - cabluri pentru telecomunicatii
Plasticavi - Cabluri profesionale pentru telecomunicatii importate si distribuite in Romania prin General Group

NELBO Distribution srl
Compania noastra a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Nelbo Computers este o companie cu traditie in domeniul calculatoarelor comecializand o gama vasta de produse:componente pc, laptop-uri , foto & video . Distribuitor al produselor ASUS, LG, DELL si Fujitsu-Siemens. Retea de magazine in Transilvania si distribuitori in toata tara. Vanzari sisteme desktop si laptopuri. Service si consultanta in retelestica.

Tablete PC
Magazin online tablete pc preturi corecte, livrare gratuita pentru toate modelele de tablete pc, stoc permanent.

Mantis Romania
Mantis Romania este o subsidiara a companiei Mantis Informatics SA. Compania Mantis este cel mai important furnizor de solutii informatice (WMS, TMS, YMS) si consultanta pentru logistica din sud-estul Europei, cu o prezenta puternica in Europa Centrala si de Est, Rusia si Orientul Mijlociu.