vivacredit.ro
 

Expertiza contabila


Titlu: Expertiza contabila
Descriere: Expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Dictionar economic, resurse legislative, formulare si programe utilizate in contabilitate, plan de conturi, cursuri de perfectionare, stiri si multe alte resurse utile.
URL: http://www.contabilizat.ro

Categorie: afaceri si economie > finante
Cuvinte cheie: expert contabil, ceccar, contabil autorizat, contabil, evidenta

Acest site a fost adaugat in data de 25/08/2008

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 384

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Termeni asigurari
Este important ca atunci cand incheiati o asigurare rca sa cunoasteti cateva aspecte minime precum cine este trecut in polita sau cum trebuie incheiata asigurarea in vederea inmatricularii. Daca sunt notiuni necunoscute acest dictionar are rolul de a va lamuri.

Audit financiar contabilitate consultanta fiscala lichidare judiciara
Serviciile oferite de noi- audit financiar, contabilitate, consultanta fiscala si lichidare judiciara- sunt asigurate de o echipa competenta, cu initiative dinamice, ce intelege ca fiecare companie are un specific diferit si necesita solutii diferite

Tarife rca
Orice asigurator poate modifica tarifele la rca oricand, fara notificare in prealabil. Din aceasta cauza, preturile se pot schimba de dimineata pana seara, motiv pentru care va punem la dispozitie calculatorul rca pentru a ramane informati.

Amanet auto - Imprumuturi cu garantii auto
Casa de Amanet Auto iti ofera bani pe loc, in schimbul oricarei masini, motociclete, ATV, camion sau alt autovehicul în stare de functionare.

R&A Accounting - Servicii profesionale de contabilitate
R&A ACCOUNTING - companie specializata in servicii, administrare, infiintare companii, contabilitate, consultanta