watchshop.ro
 

Lucreaza de acasa !


Titlu: Lucreaza de acasa !
Descriere: Va inscrieti gratuit in echipa Metropolitan si incepeti propria afacere fara nici o investitie, fara riscuri si cu profit de la bun inceput.
URL: http://www.cosmetice-naturale.eu

Categorie: afaceri si economie > locuri de munca
Cuvinte cheie: cosmetice, naturale, afacere, domiciliu, castig, nelimitat, produse

Acest site a fost adaugat in data de 24/08/2008

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 2158

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Video Chat Studio - Angajari Videochat Bucuresti
KarmaStudio videochat angajeaza modele/animatoare pentru video chat in conditii de legalitate si de lux, program flexibil, salariu atractiv pentru toate si comision de pana la 80 %. Pentru angajari videochat Bucuresti ne puteti contacta imediat

Locuri de munca Valcea
Pe site-ul nostru ai acces gratuit si rapid la informatii despre locurile de munca disponibile din Valcea.

Videochat profesional
Program Flexibil, Venit garantat de min. 4500RON, Comision min 50% - 70%, Site-uri neaccesibile din Romania, Confidentialitate 100%, Carte de munca, Sistem de target si bonusuri, Program full-time / part-time, Studio foto intern, Makeup, Hair-stylist in studio

Locuri de munca
Site-ul contine informatii utile pentru cei care doresc un job stabil ce le ofera atat satisfactii materiale si psihologice cat si siguranta. Sunt prezentate informatii generale despre un CV, actele pentru angajare si multe altele despre somaj,concediu,salarii.

Contrate joburi dansatoare-animatoare strainatate
Global-artist de 14 ani in topul i.M.M. Din romania selecteaza dansatoare ne/profesioniste pentru contracte legale de munca numai in tari din uniunea europeana. Plecari rapide pentru o prima impresie.