watchshop.ro
 

cazare bistrita nasaud


Titlu: cazare bistrita nasaud
Descriere: portal de cautare si de promovare a unitatilor de cazare din judetul bistrita nasaud, hoteluri, pensiuni, vile, moteluri si casute
URL: http://www.cazarebistritanasaud.ro

Categorie: turism > Hoteluri Pensiuni
Cuvinte cheie: unitatilor de cazare, bistrita nasaud, hoteluri, pensiuni, vile, moteluri si casute

Acest site a fost adaugat in data de 09/09/2015

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 99

elefant.ro%20


Siteuri din aceasi categorie

Harta Romania | Harta Rutiera Romania | Harta Turistica Romania
Va prezentam harta detaliata Romania harta Romania, harta rutiera Romania, harta turistica Romania, harta online Romania, Harta strazi Romania, cazare Romania, poze Romania, obiective turistice Romania

Cazare hoteluri pensiuni
Cazare la hoteluri, pensiuni, vile sau apartamente in regim hotelier. Rezervari online fara interemediar, fara comisioane. Sute de hoteluri, pensiuni si vile din Romania.

CAZARE LA COSTINESTI!
Este situata pe str. Crizantemelor nr. 27, langa Hotel Meridian, fiind alcatuita din P+E1+E2, cu o capacitate de 42 de locuri. Se afla la o distanta de mers pe jos de aproximativ 12 minute de plaja si discoteci si la 5 minute de gara Costinesti, Tabara si Parcul de distractii.

Cazare Vila Marinn Costinesti
Complexul Marinn ***este situat in statiunea Costinesti si este este format din doua vile moderne Vila Marinn 1 si Vila Marinn 2 situate la mai putin de 2 min de plaja(de la etajul 2 al vilelor se poate vedea plaja din Costinesti). Complexul dispune de centrala termica proprie, apa calda Non – Stop, parcare proprie, internet wireless, terase, bucatarii si de o gradina superba.

Susesi Deluxe Resort Belek
Hotel Susesi Belek DeLuxe Resort Spa & Golf - UAI Belek Turcia. Deschis in 2007, cu o suprafata totala de 90.000 mp, Hotelul Susesi Belek dispune de 554 camere, 6 restaurante, 11 baruri si 6 piscine.