smokemania.ro
 

scoala de hack


Titlu: scoala de hack
Descriere: acesta este un forum pentru protectie si nu pt distrugere
URL: http://scoaladehack.forumz.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: hack, orice hack, hacker, sh3mn, misterpuma90

Acest site a fost adaugat in data de 22/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 586

ihunt.ro


Siteuri din aceasi categorie

Laptop-ieftin
Magazin on-line de laptop-uri, sisteme, monitoare, imprimante, televizoare LCD si telefoane mobile noi si refurbished. Garantie si seriozitate!

Vitaltech Profesional ERP/CRM Service IT
Vitaltech Profesional ofera Vital ERP online CRM & SRM, Planificarea Producţiei, Administrarea Stocurilor, Direct Marketing,Administrare Achiziţie, Contabilitate Financiară şi Gestiune, Resurse Umane,Salarizare şi Proces Recrutare, Management Documente, Management Flotă Auto, Administrare Vânzări preturi de la 20 euro/utilizator/luna si service calculatoare abonamente mentenanta de la 20 Euro / luna si interventie locala 10 euro/ora.

G.D.T. Media Network - ONLY Premium W.W.W. Solutions
Suntem Specializati In Web Design, Web Development, E-commerce Si Servicii De Optimizare Pentru Motoarele De Cautare (SEO). Intra Acum Pe www.gdtmedia.ro Pentru Mai Multe Detalii.

HostSolutions - servicii it complete
HostSolutions, spre deosebire de alte firme cu obiect de activitate similar, nu va promite ceea ce nu va putea si indeplini. Avem 3 tehnicieni experimentati si bine pregatiti ce supravegheaza absolut tot ce se intampla in reteaua HostSolutions. Timpul mediu de raspuns / tichet este de 15 minute.

Reumplere cartus
Service-ul de imprimante si copiatoare consta in curatarea, efectuarea de reglaje si verificari periodice ale aparatelor si accesoriilor sale in scopul reducerii costurilor specifice (consum de toner, uzura cilindru etc.), schimbarea consumabilelor la intervale recomandate de fabricant (obligatoriu pentru o functionare optima).