vivacredit.ro
 

scoala de hack


Titlu: scoala de hack
Descriere: acesta este un forum pentru protectie si nu pt distrugere
URL: http://scoaladehack.forumz.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: hack, orice hack, hacker, sh3mn, misterpuma90

Acest site a fost adaugat in data de 23/08/2008

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 586

vivacredit.ro


Siteuri din aceasi categorie

Laptop HP
Oferim o gama completa de laptopuri si accesorii: HP, Fujitsu Siemens, Toshiba, Acer, LG, Lenovo.

Reparatii Calculatoare
Reparatii calculatoare,laptopuri,instalare windows XP/Vista/7(Seven),\\r\\ndevirusare,antivirus,programe,drivere,recuperare date,\\r\\nresetare parole windows/bios,configurare router,sertizare UTP,\\r\\nreparatii placi de baza/monitoare LCD/amplificatoare de putere,\\r\\nschimbare componente(surse,placi video,memorii,procesoare).\\r\\nDetalii: http://www.reparatii-calculatoare.trei.ro\\r\\n pyanystul@uv.ro sau 0726.054.690 / 0745.666.745

magazin de calculatoare second hand
Magazinul nostru online iti pune la dispozitie service calculatoare dar si sortiment variat de calculatoare second hand, laptop-uri,componente calculatoare, monitoare, periferice,LCD, audio&video toate fiind brand-uri, retelistica. Iti oferim deasemenea servicii de consultanta si diagnosticare gratuita. Cu noi ai posibilitatea de a economisii timp, chemandu-ne la tine acasa!!! Telefonic sau online de la noi vei avea intotdeauna un raspuns la problema ta!

Baterii laptop au un rol important
Fara baterie laptopul nu isi indeplineste rolul lui cel mai important. Fara baterii laptop nu-l putem lua cu noi in oras sau in curte. O baterie incarcata are capacitatea de a functiona chiar si 4-5 ore. De cele mai multe ori, cand scade puterea bateriei, este bine de stiut ca trebuie schimbat cat de repede se poate.

Adi MB | Blog de IT si dezvoltare personala.
Blog cu articole din diverse domenii in special legate de calculatoare, internet si preocupari personale precum forex, blog, optimizare blog, mass media, instrumente administratori site-uri, webdesing si programare web.