elefant.ro
 

Cargopedia Freight exchange


Titlu: Cargopedia Freight exchange
Descriere: Cargopedia is a free freight exchange, and helps carriers find loads to transport and shippers to find trucks to transport their goods. Registration is free. Join us!
URL: http://www.cargopedia.net

Categorie: afaceri si economie > firme
Cuvinte cheie: freight exchange, transport, transport exchange

Acest site a fost adaugat in data de 22/08/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Solocaffe - Automate cafea
SoloCaffe ofera distributie de cafea (Tchibo, Davidoff) si produse complementare consumului acesteia. Comercializare si service pentru automate de cafea si bauturi calde din gama Saeco.

Usi metalice Maco,usi intrare,usi antiefractie
Societatea noastra ALEX PRESTT 2002 SRL a fost infiintata in anul 2002, avand o activitate de distributie si comercializare a doua game sortimentale de usi - CIVICA (usi metalice antiefractie) si NOBILA (usi metalice placate cu lemn), usi rezistente la foc 90 min

Firma de contabilitate si consultanta fiscala din Timisoara
MST Expert este o firma de contabilitate si consultanta fiscala din Timisoara ce va ofera servicii profesionale de consultanta si asistenta juridica, expertize contabile judiciare si extrajudiciare si servicii externe prin colaboratori

Aer conditionat Hitachi
Comercializam modele de aparate de aer conditionat Hitachi promotional cu montaj inclus in tot sezonul. Participati la campaniile promotionale si concursurile pe care le vom desfasura si veti putea castiga numeroase premii si chiar un aparat de aer conditionat Hitachi de 12.000 BTU.

Parchet laminat ieftin
Parchet Ieftin.ro va pune la dispozitie o gama larga de modele de parchet laminat, in diferite texturi si esente precum: nuc, stejar, castan, pin, cires, wengue, precum si accesoriile potrivite pentru montare si intretinere: plinta, folie, adeziv s.a, pentru a transforma spatiul in care locuiti sau in care lucrati intr-unul confortabil si elegant.