orange.ro
 

Zeita sanatatii - Farmacie online


Titlu: Zeita sanatatii - Farmacie online
Descriere: Zeita sanatatii va sta la dispozitie cu o gama variata de produse si sfaturi pentru tine si cei dragi, de la medicamente pentru diferite afectiuni, la produse pentru slabit, igiena si ingrijire pana la accesorii de infrumusetare. Va garantam o livrare rapida, la un pret foarte bun.
URL: http://www.zeitasanatatii.ro

Categorie: diverse > sanatate si familie
Cuvinte cheie: farmacie, farmacia online, magazin naturist, farmacie naturista

Acest site a fost adaugat in data de 21/08/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

orange.ro


Siteuri din aceasi categorie

Sitea Romania,echipamente si materiale medicale pentru stomatologie .
Sitea Romania pune la dispozitia Dvs. o gama variata de echipamente si materiale medicale stomatologice: piese de masini rotative, freze rotative si instrumente de canal, instrumentar Medesy, accesorii si anse detartraj, ANTHOGYR, autoclave, aparate implantologie, compresoare si aspiratii, echipament radiologie,implanturi,biomateriale.

Vivas Dent
Stomatologie si implantologie dentara Arad. Implant dentar Arad in clinica Vivasdent. Clinica stomatologica Arad ofera servicii de implanturi dentare, estetica dentara, odontoterapie, endodontie, protetica, implantologie, chirurgie orala, ortodontie, pedodontie, profilaxie, radiologie dentara. Chirurgie maxilo-faciala in Arad. Tarife impanturi dentare.

Tratament Celule Stem
Tratament cu celule stem 100% natural fara operatii, fara durere. Olimpiq StemXcell ajuta organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem. Tratamentul cu celule stem este de un real folos pentru prevenirea aparitiei diferitelor afectiuni ( cancer, diabet, ciroza, hepatita, prevenirea infarctului miocardic).Cu Olimpiq StemXCell, beneficiati de un tratament cu celule stem complet si fara reactii advese. Tratamentul cu celule stem proprii este mai eficient si accesibil oricui

Uniforme medicale la pret de producator
Femina Medical are ca obiect principal de activitate producerea si distributia de halate medicale pe care le puteti gasi detaliat la magazinul nostru on line pe www.feminamedical.ro. Halate medicale ce corespund din toate punctele de vedere copului si destinatiei pentru care au fost create, fiind utilizate in spitale, la consultatii si sali de operatie, clinici, farmacii, laboratoare, cabinete cosmetice si de masaj.

Psoriazis tratat fara corticoizi
Clinicile Psoremiss reprezinta o retea internationala de clinici specializate in care se trateaza psoriazis printr-un tratament unic, fara corticoizi si acnee prin terapie fotodinamica.