elefant.ro
 

Cursuri conta acreditate


Titlu: Cursuri conta acreditate
Descriere: Curs contabilitate primara si bazele contabilitatii | SAGA organizat de Expertcontabil Trainer Group are ca punct de plecare bazele contabilitatii si este primul pas pentru a deveni un contabil profesionist. Cursurile de contabilitate primara SAGA sunt acreditate de Ministerul Muncii si Educatiei si sunt autorizate pentru toate competentele profesionale conform standardului ocupational cod COR 331302.
URL: http://cursuri-conta.ro/cursuri/2-Cursuri-Contabilitate/12-Curs-contabilitate-primara

Categorie: educatie si cultura > Educatie Invatamant
Cuvinte cheie: curs contabilitate primara, bazele contabilitatii, contabilitate, cursuri acreditate

Acest site a fost adaugat in data de 19/08/2015

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 0

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Test de inteligenta
Cauta si incearca teste si jocuri de inteligenta impreuna cu prietenii tai. Pentru mai multe informatii acceseaza site-ul nostru.

Centru Piticot - cresa, gradinita si after school
Dragi Pitici va asteptam in clasele noastre, la cresa, la gradinita, dar si la afterschool, sa va bucurati in fiecare zi de minunata copilarie. Personajele din povesti si oamenii minunati cu care lucram, va ajuta pe voi, dragi pitici, sa fiti curajosi si buni, sa va bucurati de copilarie si sa crestesti oameni mari si frumosi. Centru Piticot este gazda voastra pentru distractie si multa voie buna, pentru cei mari si pitici.

Dictionar Roman Francez
Invata limba franceza cu ajutorul dictionarului roman-francez si francez-roman pus la dispozitie de site-ul nostru complet gratuit, online, fara sa necesite descarcare.

Cursuri Vanzari
Cursuri Vanzari - cele mai practice cursuri de vanzari - notiuni si tehnici de vanzare cu aplicabilitate imediata - rezultate mai bune - vanzari mai mare - profit mai mare Vanzari B2B, Vanzari B2C, Distributie, Telesales, Telemarketing, Negociere.

structural euro fond & training
Vreti sa avansati in cariera? Firma Cursuriautorizate.eu va ofera o gama larga de cursuri de specializare, perfectionare si calificare profesionala autorizate ANC (fostul CNFPA)! Tarifele cursurilor noastre sunt cele mai mici din tara!